Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wymagania co do faceta

Polecane posty

Gość i gdzie takiego szukac
Ja szukam prawdziwego mezczyzny a nie podrobu faceta, a prawdziwy mezczyzna spelnia ponizsze kryteria: - NAJWAZNIEJSZE - zdrowy psychicznie! - nie moze miec zadnych odchylow psychicznych od normy ani zadnych problemow z glowa jak maja wszystkie prawiki (uzywam porownac do tych kolesi zebyscie wiedzieli na ich przykladzie o co mi chodzi) - nie moze byc debilem jak kazdy prawik - nie moze byc psycholem jak kazdy prawik - nie moze NIE szanowac wszystkich kobiet jak kazdy prawik - nie moze byc wlgarny jak kazdy prawik - nie moze byc agresywny jak kazdy prawik - dobrze jakby mial pow 30 lat, bo ponizej to glupia dzieciarnia a nie mezczyzni - nie moze pyskowac i chlapac jadaczka bezsensownie jak robia to prawiki - MUSI byc dojrzaly a nie pyskaty jak kazdy prawik - odpowiedzialny i zaradny a nie len i roszczeniowy walkon - nie moze miec popapranej przeszlosci - musi byc mezczyzna a nie gowniarzem jak prawik czy innym odpadem spolecznym niezdatnym do zwiazku

Gość gość
Jestem taki powyzej 30, ale naduzywasz slowa prawik u juz cie nie lubie

Gość gość
Moja przyszla dziewczyna nie powinna wyrazac swojej nienawisci do jakiejs grupy osob

Gość gość
Tak jak lubiłem tu wchodzić i czytać was tak po pewnym czasie zauważyłem że większość z was ma na j ę baner w głowach i odechciewa mi się tu już wchodzić. Też jestem sam ale wiem że głównym problemem jest miejscowość w której mieszkam, mało dziewczyn. Dużo powyjezdzalo gdzieś za granicę do większych miast a ja na ulicy spotykam emerytów albo malolaty, a jak pojadę do takiego poznania odrazu inny świat. Ilu z was mieszka w dużym mieście i nie potrafi sobie znaleźć 2 połówki??

Niektórym tak się w życiu nieciekawie układa, że cóż, nawet obniżenie wymagań niewiele pomaga :/

Gość gość
Ilu z was mieszka w dużym mieście i nie potrafi sobie znaleźć 2 połówki?? kazdy kto chce potrafi znalezc, tylko lenie i ofermy zyciowe co narzekaja wiecznie w necie nie znajduja bo wola tylko jeczec i biadolic zamiast cos zrobic i dac od siebie