Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój facet pisze z inną

Polecane posty

Gość gość

Cześć..Mój facet od jakiegoś czasu pisze maile z jakąś kobietą która jest w związku ale jak twierdzi nie ma on przyszłości..ma też małe dziecko..Pisze że chciałby się z nią spotkać, pociesza ją, prawi komplementy itd. Mamy syna który ma 2 lata więc nie wiem o co mu w tym wszystkim chodzi..dla mnie nie jest miły i nigdy mi powiedział że jestem mądra i jestem jego bratnią duszą a do niej tak pisze mimo że z tego co widzę nie znają się za długo a poznali się na czacie..I tak przeczytałam jego wiadomości bo przypadkiem gdy ładował się jego tel zobaczyłam że przyszedł mu mail..miala któraś z Was podobną sytuację ? Ja wiem że w naszym związku nie najlepiej się ostatnio dzieje ale ja próbuje o tym rozmawiać a on totalnie mnie olewa ...

Gość gość
Wyglada na koniec twojego zwiazku

Gość gość
Chyba na to wygląda..

Gość gość
Przeczytałam jego maile

Gość gość
To, że twój facet zbliża się do jakiejś kobiety, zaczyna z nią meilowac, prawić komplementy , chce się spotkać z nią może być niebezpieczne dla waszego związku. Owszem, może to być tylko przyjaźń, ale może być też tak, że on zakocha się w niej, lub ona w nim, lub co gorsza oboje zakochaja się w sobie nawzajem. Są nawet tacy co mówią, że przyjaźń między kobietą i mężczyzną nie istnieje, bo któreś sie zaangażuje uczuciowo. Dlatego jestem zdania, że twój facet musi uciąć te znajomość. Tym bardziej, że jest pod wrażeniem tej kobiety, uważa ją za mądra i za swoją bratnią duszę. Jeżeli go kochasz to walcz o niego, pamiętaj też, że macie malutkie dziecko, które potrzebuje ojca.