Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Poznalam milego i sympatycznego chlopaka z Ukrainy

Polecane posty

Gość gość

Nie wiem czy wogole warto sie z nim spotykac i tracic czas, nawet dobrze mowi po polsku juz ponad rok pracuje w Polsce jest trzy lata starszy odemnie. Moze ktoraz z was dziewczyny pomoze mi rozwiazac ta zagadke Dzieki

Gość gość
Z Ukraincem to troche obciach.Mężczyzni z Ukrainy w Polsce raczej dobrej opini nie maja.

Gość gość
Sprobuj i sama zdecyduj czy ci odpowiada. Moze sie rozczarujesz, a moze odwrotnie, mile zdziwisz, my tego nie wiemy.

Gość gość
Jak chcetny to możesz go wziąć! Będzie uczył Cię języka rosyjskiego/ukraińskiego, zabierał na wycieczki na Ukrainę a może nawet wypłata będzie Ci oddawał jak porządnie go wytresujesz! :D

Gość gość
Przystojny? Ile ma lat?

Gość gość
Znowu laska bez rozumu. 2. znowu nie wiesz, że ukraińcy mają największy procent hivu w euroopie. 3. ryzyko nie warte świeczki. 4. bezideowa kulwa pozwalasz na robienie interesów lewakom, dzięki zaludnianiu ukraińcami polski. 5. jesteś szmatą, za samo próbowanie ukraińców. 6. lewacka sz Mata 7: mamy ciągle niezałatwione interesy z ukraicami i kto będzie gwarantem twojego bezpieczeństwa ? ci po - historii się nie uczyłaś ? kolwo je pana :P oni likwidowali nawet swoje polskie żony w jakiejś części - a że historia się powtarza to wie nawet trzyletnie dziecko, ale nie wie tego nastoletnia polska lewacka ścierka :P K

Gość gość
Spiėrdalaj zazdrosna cebulo

Gość gość
Wiadomo, ze lepsi są Jolendrzy, Szwedzi i Norwedzy :D Ale Ukrainca tez już na niewolnika możesz wziąć dlatego jak już wyżej wspomniałam bierz

Gość gość
spytaj się go o Wołyń

Gość gość
Spiėrdalaj zazdrosna cebulo X Zobaczysz co bedzie z tobą wyprawiał twoj Misza z Ukrainy :P Co za k***a K

Gość gość
Ile można żyć przeszłością? Polacy to może byli święci?

Gość gość
Będzie wyprawiał ze mną takie akrobacje w łóżku o których Ci się nawet nie śniło :D

Gość gość
Wiadomo, ze lepsi są Jolendrzy, Szwedzi i Norwedzy smiech.gif Ale Ukrainca tez już na niewolnika możesz wziąć dlatego jak już wyżej wspomniałam bierz X Buhahaha o takim Swedzie to ty mozesz SE nastolatnia szmato pomarzyc :P Zostaja dla ciebie tylko Ukraińcy z najnizszej półki, oj jaja bedziesz ssac :P

Gość gość
Będę ssać i choj Ci do tego :D

Gość gość
Będzie wyprawiał ze mną takie akrobacje w łóżku o których Ci się nawet nie śniło X Glupie nastolatki :P Napierdzielal w ten pusty leb jajami bedzie

Gość gość
akcja wisła nie mieni siętak jak wyczyny ukraińców, a poza tym jak popatrzysz na historię to tak, Polacy byli wtedy święci do momentu wejścia lewactwa historia Polski to świętość - jakbyś nie znała historii Polski ! widze, że kształcenie w polsce jest tak mierne, że podstawowego wniosku absolwenci szkół nie potrafią wydukać ! K

Gość gość
Ukraińcy są przystojni, pracowici, zadbani, pomocni nie to co polska cebula :D

Gość gość
Hahaha no ja nie mogę :D Co to za nowy tępy frajer wtrąca się w nasze tematy o ruskich i ukraińskich lovelasach? :D „Ssij jaja” itp. Chyba jakiś pedał, zjeżdżaj, frajerze! :O

Gość gość
Znam historię Polski o wiele lepiej niż możesz to sobie wyobrazić

Gość gość
U mnie Ukraińcy mieli robić remont balkonów. Jeden pion. Popracowali tydzień. Leniąc się ogólnie a od 8 dni nikogo nie ma. Tacy to pracowici

Gość gość
Zazdrosny frajer, ktory nie ma kobiety :D

Gość gość
Ukraińcy potrafią pracować po 16 godzin 7 dni w tygodniu, czy to w mróz czy to w deszcz nic im nie przeszkadza nie to co polaczkom Polacy nie nadają się do pracy

Gość gość
Plus Polacy to alkoholicy i złodzieje

Gość gość
Jak ja lubie ssac jaja 9:19 to ja :) :p

Gość gość
Nabrzmialy ruski fallusa chcem w myszce To ja 9:16 :) :P

Gość gość
Znajoma wyszła za Ukraińca fajny i przystojny facet który też przyjechał do pracy. Widać że jest szczęśliwa.

Gość gość
Zdradza ja ze mna :) lubie ssac jego fallusa To ja 9:25 :) :p

Gość gość
Nie zdradza jest w nią wpatrzony jak w obraz. Ślub w kościele i duże wesele oboje pracują.

Gość gość
Zazdrosni Polacy nigdy nie zrozumieją, że inni są o wiele przystojniesi i pracowitsi od nich

Gość gość
Ja uważam, że jeśli chodzi o charakter to każdy facet jest taki sam :D każdy zdradzi i poleci do innej nawet jak kobieta będzie wyglądać jak Kylie Jenner po zabiegach :O Polak, Rusek, Ukrainiec, Norweg, Koreańczyk, Jamajczyk itd. To bez różnicy w sumie, ALE ONI PRZYNAJMNIEJ SĄ SEKSOWNI a Polacy to takie przeciętne oblechy jeszcze lubią każdego krytykować.