Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Poznalam milego i sympatycznego chlopaka z Ukrainy

Polecane posty

Gość gość
no i co z tego ze znasz historię polski, skoro nie doceniasz jej statusu ?

Gość gość
To ja od znajomej która wyszła za Ukraińca. Nie zgodzę się że Ukraińcy cacy a Polacy bee. Jak u nich tak i u nas będzie przystojny brzydki robotny i leniwi. Znam kilku Ukraińców bo mam możliwość obserwować ich pracę. Jedni pracowici a inni lenie i z urodą podobnie.

Gość gość
Ja byłam na Ukrainie kilka razy i nie znam Ukrainca, któremu nie chciałoby się pracować, oni łapią się wszystkich zajęć nawet za grosze A Polakom zawsze się nie opłaca wolą siedzieć w domu i nic nie robić to im się opłaca

Gość gość
Były na Kafe zdjęcia dziewczyn które podniecają się tymi całymi ruskmi :P Jedna to taki pulpet z wyrazem twarzy dam każdemu kto ze chce xD Druga brudasica z warami wielkimi taka Karyna Ruskich nikt nie chce xD one wziecia tez nie maja to biorą ruskich Dwie brzydule!!!!!! XD

Gość gość
Pokaż swoją morodę :D albo lepiej nie bo jeszcze ekran w telefonie mi pęknie :D

Gość gość
Brudasico xD masz ohydne wary i wyglądasz jak rumuńska brudaska niedomyta za to twoje kolezaneczka jest pulpetem z d****arskim wyrazem twarzy xD

Gość gość
Spiėrdalaj ulany Polaku, którego żadna nie chce Nawet d***** w burdelu by Cię nie obsluzyla wyrzutku społeczeństwa

Gość gość
Idź się umyć brudasie

Gość gość
Spiėrdalaj do roboty polska cebulo :D

Gość gość
Możesz mi wylizać stopy, polaczku

Gość gość
Ssieszz jaja Ukraińcom

Gość gość
A chúj Ci do tego? Zazdrościsz, tobie żadna nie chce? :D Jak mój Griszka Cię dopadnie, to nic z Ciebie nie zostanie, jednostrzałowcu :D

Gość gość
Juz ponad rok mieszkam z chlopakiem z Ukrainy jest wspanialy i w lozku i w codziennym zyciu nigdy wiecej nie spotkam sie z tymi Polaczkami z tymi malymi kurduplami

Gość gość
Po prostu koleś ma ból dúpy, bo pewnie fiutka ma małego, 12cm jak większość ciot z polski. Jak Wam panowie pindole urosną to możecie zacząć gadać, teraz póki co morda w kubeł. Jest zapotrzebowanie na mężczyzn i to z konkretnymi penisami też, a nie dzieci z małymi fiutkami

Gość gość
Ale co Ty masz do moich ust? :D Przecież gdybym mi się takie nie podobały to nie miałabym takich :O Naprawdę bawią mnie ludzie którzy bezczelnie komentują wyglada innych np. To za dużo, to za małe a tamto za Krzywe :D ;) co Tobie do tego jak ja wyglądam?

Gość gość
Ukraincy chwala ze zassysam niczym odkurzacz :) te 50 zł zawsze wpadnie To ja 13:07 :P :)

Gość gość
Myślisz, że tym ciągłym podszywaniem coś osiągniesz?

Gość gość
temat gnije jak polka z ukraińcem zgnije. ciekawe czy cię obroniprzed chołotą amerykańską albo ciapatową, albo jeszcze inne rzeczy. nie znasz gościa a kiedy zmieni się status polaków w polsce na indian żyjących w rezerwacie, czyli praktycznie za kilka lat i będą nas bić po ulicach, to zmieni się także status głupiej polki, już nie będzie tak jak kiedyś, że będziesz coś mogła.. będziesz tak samo jak nasz status na ulicy, bita kopana, z pózniejszym czasem gwałcona, jak lat ci przybędzie to cię sprzeda ciapatym, jeżeli wcześniej nie znajdzie młodszej kulewki, potem wcześniej zarazi cię hivem. Polak gdy ciebie kocha to odda życie w twojej obronie, ale wątpię aby tak mieli ukraińce. nie da się wierzyć ukrom a czy pytałas go o liczbę partnerek seksualnych ? jeżeli miał 10 to szansa na hiwa jest już znaczna dla mnie prawie pewna :P