Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak wyobrażacie sobie faceta, który

Polecane posty

Gość gość

mimo 35 lat na karku nigdy nie miał dziewczyny i nie uprawiał seksu? Wypiszcie cechy które Waszym zdaniem musi mieć taki facet. Zobaczymy czy traficie (bo to temat o mnie).

Gość gość
Gruby w okularach z tikami nerwowymi typu mruganie oczami. Ubrany jak wujek Stefan w swetrze z prlu i takich buciorach trumniakach. Nieśmiały. Ogólnie wyjety z lamusa.

Gość gość
Brzydki, w okularach, długie włosy, wąs bez brody, duży brzuch, patykowate nogi, nerwowe tiki (mruganie, drapanie się), unika kontaktu wzrokowego, uśmiecha się sam do siebie, długie, żółte paznokcie, ubrany w za duże ubrania, które na nim wiszą, pryszczaty, z małym pindolkiem, mieszka z mamą, ma zakola i śmierdzi pleśnią

Gość gość
23:30 Gdybym nie leżał, to bym w tej chwili przewrócił się ze śmiechu:D Trafiłeś/łaś tylko z nieśmiałością. Autor.

Gość gość
Z wyglądu może być ok, ale coś pewnie nie tak z samooceną, komunikacją lub wymaganiami wobec płci przeciwnej.

Gość gość
Dla mnie ewidentnie jest jakiś zwichrowany bo nie uwierzę że facet przez 35 lat nie poszedł nawet na d***** jeśli jest względnie atrakcyjny. Gdzieś musi być poważny feler.

Gość gość
Albo jest normalny tylko ze ksiądz ;)

Gość gość
wyobrazam sobie, ze ma niskie poczucie wlasnej wartosci, nie wierzy w siebie, uwaza sie za malo atrakcyjnego, obawia sie kobiety, odrzucenia, moze mial smutne dziecinstwo i nie dostal wystarczajaco milosci od rodziny.

Gość gość
23:34 Robi się coraz ciekawiej:D Próbuj dalej 23:35 ciepło, ciepło, cieplej.... :D Autor.

Gość gość
W Polsce są tysiące starych kawalerów po 60 tce ,którzy nie zaznali kobiety .

Gość gość
23:36 Sam sobie idź na dzifffki:o 23:37 Tak, taki ateistyczny ksiądz:D 23:38 Bingo! Wygrałeś talon.... :D

Gość gość
23:42 Jestem na najlepszej drodze by zasilić ich szeregi. Autor.

Gość gość
Gdybym była tobą tobym poszła. W cuda nie wierzę.

Gość gość
23:45 Na szczęście nie jesteś mną:o Ja tym bardziej w cuda nie wierzę. Autor.

Gość gość
23:38] U mnie dochodzi jeszcze długotrwałe gnębienie i poniżanie przez kolegów. Nie mam żadnych większych obaw w stosunku do kobiet. Tylko z nimi sie koleguję, przyjaźnię. Ale nie z dziwnie zachowującymi się singielkami po 30-tce. To one znieważają mnie jako mężczyznę i robią ze mnie zero. Każda z nich występuje jako ideał w internecie, za taką sie uważa. Ale dlaczego tam trafiła? Czasem mam chęć pisać prosto z mostu i pytać dlaczego są w internecie, skoro są takie nieskazitelne.

Gość gość
Pewnie psychiczny :O

Gość gość
Ale na co ty liczysz jako facet? Że cię któras do łóżka zaciagnie czy czekasz na księżna do usranej śmierci? Jeśli d***** cię przerastaja to sam weź sprawy w swoje ręce i poznaj kobietę do seksu jeśli Ci to przeszkadza.

Gość gość
23:48 Rób jak uważasz, ale przygotuj się na agresję z ich strony. Autor.

Gość gość
Dlaczego zaraz psychiczny? Zamknięty na ludzi, nie wychodzi z inicjatywą do ludzi, nie pcha się do ludzi. To gdzie niby miałby poznać te kobiety wśród ludzi? Ja tak mam. Oprócz pracy, w której spotykam jakieś kobiety, mam koleżanki, nic. Internet to paskudne narzędzie do poznawania kobiet.

Gość gość
23:48 jestem kobieta. wiesz co, ja tam lubie was i rozumiem to. Kazdy potrzebuje jakiegos zrozumienia i przyjazni, pisze tutaj bo nie mam z kim pogadac tak szczerze :P tez bylam gnebiona w szkole i zostalo mi wycofanie w stosunku do ludzi.

Gość gość
No właśnie spodziewałbym się bo w sumie to byłaby agresja z mojej strony a taki nie jestem, nie mam z tego satysfakcji. Jestem za dobry. Wczoraj ku mojemu zdziwieniu pierwszy raz chyba spotkałem się z odpowiedzią kobiety : niestety nie jestem zainteresowana. Podziękowałem jej za tak fajną odpowiedź. Kobiety szanuję i agresji wobec nich nie mam, to najfajniejsze istoty na Ziemi.

Gość gość
O, to już trochę się rozumiemy. Tylko jak takie osoby jak ,my mogłyby się odnaleźć?

Gość gość
23:49 Jasne. Dlatego tu piszę. Tutaj jestem wśród swoich:D 23:50 Na nic nie liczę. W ogóle nie mam już kontaktu z kobietami i na nikogo nie czekam. Przejmowałem się jak miałem 20 lat. Teraz mi wszystko lata, nie przeszkadza mi mój stan. Autor.

Gość gość
Frajer, który prosi i przeprasza bez powodu. Samiec beta, który ma szanse u kobiet z przedziału 1-5 (brzydkie, po 40., otyłe, samotne matki). Nawet jeżeli jest z kobietą to tylko po to, żeby nie była sama i go zdradza szukając lepszej opcji.

Gość gość
23:56 tez sie czasem zastanawiam :D chyba tylko w internecie, bo tych wspolnych cech nie widac nieraz na pierwszy rzut oka

Gość gość
Zupełnie by to do mnie nie pasowało. O nic nie proszę, ani nie przepraszam bez powodu. Ani z byle kim byle być nie chcę i zauważam desperatki od razu. Szanse. Nie używałbym tego słowa w stosunku do kobiet. Szansa to może być na sukces.

Gość gość
00:00 czemu wy ludzie jestescie tacy wredni? pisze jako kobieta. Czemu te wredne oceny. Przykre to.

Gość gość
Już Cie trochę lubię, podaj swoje województwo jestem ciekawy ok? Ja kujawsko -pomorskie

Gość gość
00:04 wielkopolskie

Gość gość
23:49 Jasne. Dlatego tu piszę. Tutaj jestem wśród swoichsmiech.gif X Ja sama jestem psychiczna (mam fobie społeczną) dlatego napisałam tamten komentarz :O Mam 28 lat, jestem dziewicą, siedzę zamknięta w domu bo boję się ludzi, jestem przegrywem :O