Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

I olśniło mnie, co za debilka

Polecane posty

Gość gość

Przecież pokazywałeś od początku, że ci nie zależy, ale jakoś byłam przekonana, że w głębi jednak tak. Ale tobie nie zależy W OGÓLE na mnie. Poza tym, co to za związek z kimś kto uważa pieniądze za najważniejsze (wiem, świat jest pełen takich ludzi) ale nie chce się nimi dzielić ze swoją "połówką?", to po co ci w ogóle taka połówka? - przecież to nie miłość tylko brak szacunku i komedia, trzymaj te swoje pieniądze dla siebie i kogoś kogo będziesz kochał, ja nic od ciebie nie chcę. Nie jestem zła. Oboje nie dopuszczaliśmy prawdy do siebie... że to mżonki, a nie uczucie, no cóż nic się nie stało. Nigdy nie chodziło o kasę, nawet nie wiem czy to prawda, może jesteś biedny... mam to gdzieś. Nie szanujesz mnie. Jak można być z kimś kto ma cię za nic? Wiem, że mówienie o tym wskazuje niejako na "pazerność?" ale ja mam to gdzieś, bo na pewno nie chodzi o to. Popatrz głębiej. Sam taki akt, tzn. system funkcjonowania związku świadczy o nierówności czyli braku miłości. To wszystko. Pamiętaj do miłości nikt nikogo nie zmusza. Oczywiście rzeczy oczywiste należy nadmienić, bo widzę, że stąpam po kruchym lodzie. W dodatku jak pod ostrzałem ;) Kolejna przesłanka świadcząca o brakach w miłości. Nie oskarżam ciebie o nic, tylko wyciągam wnioski. To chyba wszystko.

Gość gość
A nie śpię nie dlatego, że twoje mrzonki robią na mnie jakiekolwiek wrażenie. Kiedyś robiły. Kiedyś. Wypiłam kawę po 20'00 tak się złożyło.