Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cOOle at home R_

KLER to film o groźnych pedofilach w kościele katolickim w POLSCE.

Polecane posty

Gość cOOle at home R_

Księża pedofile - SPRAWCY zamiast kar, są przenoszeni do innych parafii. Czas najwyższy rozliczyć KK z patologii i pochylić nad losem niewinnych ofiar. "To dzieci namawiają księży do aktów zgorszenia", jak stwierdził jeden purpurat z Przemyśla. Dla darmozjadów w czarnych sukienkach największym wrogiem jest PRAWDA! Kościół katolicki to nic innego jak sekta, układ mafijny robiący ludziom wodę z mózgu. Wiara i religia to jedno, kościół to drugie.

Gość gość
Niemcy, Irlandia, USA, wszedzie gwalca male dzieci🖐️

Gość gość
Film oceni publiczność.

Gość gość
Sam chcialbym wlorzyc penisa w o***t 9 latka

Gość gość
I poczułeś chęć poinformowania o tym właśnie na forum gdzie piszą sami groźni prawiczkowie?

Gość gość
Kościół jest groźny dla każdego kraju w którym sie zagnieździ ale wcale nie dlatego że to kupa zboczeńców choć to oczywiście prawda. Kościół groźny jest ponieważ jest organizacją nastawiona na zysk nawet kosztem środowiska z którego te zyski czerpie. To najbardziej chciwa mafijna organizacja na świecie.

Gość gość
Nie podniecajcie się tak. Kościół nie jest groźny dlatego że skupia tysiące pedofilii ale dlatego że jest to organizacja nastawiona na zysk za każda cenę. Nawet za cenę środowiska w którym się zalęgła! Kościół zeżre wszystko co tylko będzie mógł i zrobi to nawet wtedy gdyby wiedział że środowisko wyżre do szczętu. Chciwość tego tworu jest niewyobrażalna dla żadnego normalnego człowieka.

Gość gość
Kiedy wróciłem do pl włączyłem radio i włączyłem wyszukiwanie stacji. W pewnej chwili z radia dobiegł głos: DUCHU ŚWIĘTY... PRZYJDŹ. Te pieprzone kościelne debile w wywoływanie duchów zaczęły się bawić. Oczywiście stację natychmiast zmieniłem bo słuchanie idiotyzmów mnie nie bawi. Polska stała się jakąś enklawą dla średniowiecznych matołów a ja się chyba przestanę przyznawać za granica że jestem polakiem bo przecież niektórzy muszą wiedzieć jaka tu ciemnota i zacofanie. Wolałem już tamte czasy gdy świat miał nas za pijaków i złodziei. Opinii średniowiecznego matoła znieść nie potrafię.

Gość gość
Film Kler pokazuje jak skutecznie służby i lewactwo zniszczyło księży. Wszyscy wiedzą , że do roku 90 służby wprowadziły co najmniej 30 % swoich ludzi, po zmianach Kościół się nie oczyścił , i dodatkowo otworzył, poprzez zwerbowanych hierarchów , na kolejnych agentów , tym razem pracujących dla lewaków. Film Kler jasno pokazał , że jest to ostatnia szansa na wyrzucenie całej tej agentury , bo prawdziwi księża zostaną wytępieni , a żaden rozsądny młody człowiek nie pójdzie do seminarium.

Gość gość
Niedawno wrocilam z kina.Film bardzo dobry, mądry i smutny.O dobrym kaplanie, pedofili i wladzy.

Gość gość
To tylko film... Rzeczywistość jest znacznie bardziej brudna, wulgarna, okrutna... Fałsz, zakłamanie, obłuda, chciwość,mamona, seks, narkotyki, pijaństwo, deprawacja nieletnich i przepych.Dojenie skarbu państwa, wykorzystywanie wszystkich jego placówek do pobierania haraczy za nieróbstwo poczynając od przedszkoli i szkół po szpitale , wojsko itp... Wszystko przykryte tzw."słowem bożym"tzw.czyli sfałszowanymi wersetami z Biblii(poczynając od Dekalogu).