Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bartek P

Darmowa porada dietetyka przez Skype (30 minut)

Polecane posty

Gość Bartek P

Hej nazywam się Bartek i jestem dyplomowanym dietetykiem. Pracuję właśnie nad moją autorską dietą opierającą się o najnowsze badania, psychologię jak i doświadczenie z prawdziwego, codziennego życia. W niedługim czasie będziemy startować. Planujemy zrobić w Polsce rewolucję. W związku z tym że pragnę, żeby moja dieta mogła pomóc jak najlepiej moim klientom, to oferuję możliwość DARMOWEJ KONSULTACJI dietetycznej przez Skype ze mną (30 minut). Na takiej konsultacji otrzymasz ode mnie kompletnie darmowe, indywidualnie dobrane porady na temat tego jak możesz szybko i efektywnie schudnąć bez efektu jo-jo, a w zamian chciałbym po prostu się dowiedzieć z czym masz dokładnie problemy, jakie rezultaty chcesz osiągnąć i jakie masz poprzednie doświadczenia z odchudzaniem. Dzięki temu będę mógł dowiedzieć się więcej o tym jak mogę najlepiej pomóc moim potencjalnym klientom i będę mógł takie porady zawrzeć w swojej diecie. Liczba konsultacji jest ograniczona, ze względu na moją małą ilość wolnego czasu. Wszystkich zainteresowanych proszę o kontakt na priv. Tak jak wspomniałem, rozmowa na Skype zajmie nam 30 minut. Pozdrawiam

Gość gość
A skad mam wziac ten priv?