Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Spotykam się z dwoma chlopakami naraz

Polecane posty

Gość gość

To narazie wstępny etap. Mam spore wątpliwości. Chlopak 1 podoba mi sie 6/10, bardzo milo spedzam z nim czas,lubię go i czuję ze moglabym zaufac,a zarazem czuje cos bardziej friend niz love. Duzo mi slodzi,czasem za dużo Chlopak 2 podoba mi sie 8/10 pociaga mnie fizycznie duzo rozmawiamy nasze rozmowy sa ciekawe tez zartujemy gtrochę mu nie ufam w dodatku kolezanka doradza mi tego pierwszego Jeszcze z zadnym z nich sie nie calowalam,bo muszę wybrać jednego z nich.

Gość gość
Pierwszy będzie za tobą biegał, drugi nie, bo jest przystojniejszy i może mieć inne. Ale bardziej cię pociąga. Wybierz więc drugiego, ale ze świadomością, że trzeba też będzie się postarać.

Gość gość
Wybiesz tego ktory ma dluzszego i pracuje minimum 45min a nie jak moj 5 min i jest gotowy

Gość gość
Wybierz tego, który jest wyższy i więcej zarabia :)

Gość gość
Wyższy jest ten drugi,ktory mi sie bardziej podoba. O zarobkach nie wiem. Chyba to nie jest tak wazne. Dodam jeszcze,ze 1 jest zainteresowany powazna relacja,boje sie jego zaangażowania,on by chcial juz miec zone,a jest mlodszy ode mnie drugi wydaje sie być bardziej rozwaznh w tym temacie i jest starszy ode mnie

Gość gość
A ile Ty masz lat ?

Gość gość
6/10 za mało, olej go, ale zanim to zrobisz trochę naciągnij na drogie prezenty i randki

Gość gość
Nie będę naciagac. Moze gdyby byl bad boyem to tak,ale on jest porzadny.

Gość gość
Wybierz pierwszego, będzie za Tobą latał i ci dogadzał. Drugi będzie mieć na Ciebie wyj****e i po czasie będziesz ciagle czuła zagrożenie, po co Ci to?

Gość gość
Jakis czas temu spotykalam sie z pewnym chlopakiem, tez latal za mną strasznie, to bylo meczace. Chcialabym aby facet tak mnie adorowal, ale dopiero na późniejszym etapie znajomosci czy zwiazku. Ja nie potrafilam go nawet pocalowac. To byl dobry chlopak,ale nie czulam chemii, ponadto nie bylo o czym z nim rozmawiac. Ciagle robil maslane oczy i tylko komplementy mi prawil. Co mówię np. Ladna bluzka spojrz ,a on ze na mnie wyglądałaby lepiej itp. Wszysyko odnosil do mnie albo do "nas"

Gość gość
Ten drugi cię oleje, bo jest atrakcyjny i może się spotykać z różnymi laskami.

Gość gość
Wybierz tego drugiego bo nie zaslugujesz na tego pierwszego. Daj mu znalezc porzadna kobiete.