Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam 31 lat i czuje sie staro...

Polecane posty

Gość gość

Czy to duzo lat ?

Gość gość
Oczywiście jesteś młodą kobietą, ale już na naukę było by zbyt późno a na założenie rodziny to ostatni dzwonek, czyli do jednogo jesteś młoda a do drugiego trochę stara.

Gość gość
Oczywiście jesteś młodą kobietą, ale już na naukę było by zbyt późno a na założenie rodziny to ostatni dzwonek, czyli do jednogo jesteś młoda a do drugiego trochę stara. Xxx No co ty nie powiesz ;) czyli jak nie zaloze rodziny w ciagu tego roku to juz sie powinnam klasc do grobu. Buahahah vozw jak ja uwielbiam jak ludzie innym lubia ykladac zycie heheh

Gość gość
Nic takiego nie napisałam no może trochę przesadziłam ale ty jesteś za to delikatnie mówiąc nieuprzejma.

Gość gość
Dopiero teraz jestes dorosla kobieta, w pelni kobieca. Stara bedziesz po 65 roku zycia. Teraz popraw kondycje.

Gość gość
Ja tak miałam też w tym wieku. Stwierdziłam że nic mnie już w życiu nie czeka. Miałam męża, dom, dzieci. Kolejne wielkie wydarzenie w życiu to własny pogrzeb. A teraz mam 36, jestem rozwiedziona i czuje się jakbym miała 22 lata.

Gość gość
Nic takiego nie napisałam no może trochę przesadziłam ale ty jesteś za to delikatnie mówiąc nieuprzejma. Xxx To trudno . Musisz zie z tym jakos pogodzic.

Gość gość
Mam 33 lata i według kafeterii jestem próchnem.

Gość gość
Mam 33 lata i według kafeterii jestem próchnem. Xx Tutaj siedza same niedowartosciowane osoby ktore nic w zyciu nie osiagnely .

Dla mnie człowiek ma tyle lat na ile wygląda ;) Nie ma co się użalać nad sobą, moim zdaniem należy korzystać z życia w każdej chwili, niezależnie od wieku.

Gość gość
Ja mam jestem 25 i sie strasznie staro i tez czuje ze wszystko co najlepsze jest za mna. Mialam dobra prace i chlopaka a teraz nie mam nic i planuje wrocic do rodzicow. Wszystko zalezy od tego ile przeszlas w swoim zyciu.