Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mam problem ze sobą chyba

Polecane posty

Gość gość

a najgorsze jest to że chyba sama do końca nie wiem o co mi chodzi .. myślę, że chyba najlepiej by było wybrać się do psychologa..- nienawidzę tego jak ktoś komentuje całą mnie - od zachowania po coś tam w wyglądzie - po prostu tak to mnie boli wszytko jak nie wiem...nie mam nikogo na kogo mogłabym liczyć, włączając w to rodzinę - nienawidzę ich po prostu- nigdy nie mogłam na nikogo tu liczyć, jedynie co potrafią to obrobić Cię za plecami... co się ze mną dzieje to ja sama nie wiem...potrzebuje pomocy

Gość gość
To chyba z nimi a nie ze sobą;) niech się zajmą sobą.

Gość gość
no może i z nimi też..to nie mój jedyny problem

Gość gość
A jakie masz jeszcze problemy?

Gość Maciek Klich
gość dziś możesz liczyć a mnie, przygarne cie

Gość gość
to o czym wyżej pisałam - nie potrafię siebie psychicznie poradzić z żadną krytyką odnośnie mojej osoby, ni3 tylko że strony rodziny..+ jestem lekko nieśmiała

Gość gość
zemdlałam dzisiaj...już słyszę te komentarze przez parę najblizszych dni

Gość gość
Pogadaj z Pepsi Eliot na jej blogu, mądrze prawi;)

Gość gość
Ile masz lat?

Gość gość
co ja mam robić ?

Gość Norbee
Rób pożyteczne rzeczy, spokojnie i bez lęku przed czymkolwiek. Nie musisz nas pytać i nie musisz nikogo naśladować, bo jesteś wolna.

Gość gość
do 2.04 dziękuję za rady, ale wiem, że ciężko mi będzie...chyba jestem za słaba psychicznie tak myśląc przez ostatni czas chyb a trochę wiem o co tu chodzi - obwiniać swoją rodzinę za to jaka jestem, za to że tak mnie boli krytyka...to oni to że mną zrobili..przez nich się czuje jak śmieć, jak nikt, jak g****o :O

Gość gość
Dobrze, ze przyznalas sie czego nie lubisz. Teraz kros kto to wie nie powiniwn nawet przypadkiem Cie skrzywdzic, mowiac cos. Ale mile rzeczy powiedziec typu ladne wlosy, sukienka, to tez Cie boli?

Gość gość
do 11.25 nie, takie coś mnie nie boli oczywiście..ale napisałam, powinnam zaznaczyć że negatywna krytyka

Gość gość
zawsze miałam problem z taką negatywną krytyką...od dłuższego czasu to widzę słysząc jakieś niemiłe słowa dotyczące jakiecokolwiek sfery odnośnie mnie, rozmyślań czemu tak jest, czemu taka jestem, oczywiście widzę siebie źle przez to, zaczynam czuć się gorsza, no i oczywiście mi te rozmyslanie o sobie w żaden sposób nie pomaga - czuje się źle przez to ze sobą straszna cecha :O