Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość Basieńka

Jak pozbyć się zbędnego tłuszczu z brzucha ?

Polecane posty

Gość gość Basieńka

Tak jak w temacie? Ktoś sobie poradził z obwisającym brzuchem ? Jeśli tak to w jaki sposób i w jakim czasie? Pozdrawiam

Gość gość
Zależy czy to tłuszcz czy np. skóra po zrzucaniu wagi... bo czasami brzuch wygląda na duży itd a może to byś skóra a nie tłuszcz...

Gość gość Basieńka
Schudłam 14 kg i jest zbędna skóra( i tłuszczyk troszkę też)

Gość gość Basieńka
Dzięki za olśnienie z tą skórą. Ja myślałam że to tylko tłuszcz. Co robić ? I dzięki za odpisanie

Gość gość
to tłuszczyk można się pozbyć sportem, a skóre to niestety ciężej... jak jest sporo to jedynie operacja, jak nie duzo to mozna laserami próbować... RF mikroiglowa czy jakoś tak

Gość gość
dieta, a właściwie post Dąbrowskiej

Gość gość Basieńka
O jemu. A co to za dieta Dąbrowskiej ? Bo o zabiegach 1 słyszę (na takie coś) -drogie są ?

Gość gość
Ja mam podobnie, zrzuciłem sporo wagi i byłem nawet na konsultacjach co można zrobić z takim brzuchem... Jeżdże na rowerze codziennie sporo, spacery 10km robie szybkim tempem, ćwiczenia na brzuch robie, smaruje różnymi maściami ujędrniającymi, tak samo robie gąbką i rękawicą szorstką żeby pobudzić unerwienie skóry i nic to nie daje... słyszałem na konsultacjach, że jedynie operacja plastyki brzucha a to wiadomo 16-24tys zl zalezy gdzie itd... jedynie można spróbować radiofrekfencji mikroigłowej i trzeba zrobić ponad 10 zabiegów przynamniej u mnie więc to wyniosło by 1000-1500zł zależy od kliniki itd. itd. ale tutaj nie ma gwarancji że będzie efekt dobry czy zadowalajacy, u jednych może coś dać u innych mniej, u innych wiecej, a jeszcze u innych nic...

Gość gość Basieńka
Chyba pozostanę przy naturalnych sposobach. Po pierwsze ( i najważniejsze ) jak dla mnie to kwoty nieosiągalne , po drugie sprubuję coś z tych rzeczy co pisałaś Gratuluję dużego spadku wagi . Idę już spać Zajrzę tu jutro Dobranoc wszystkim

Gość gość
Dziękuje i dobranoc :) I powodzenia z brzuchem/skórą :)

Gość gość Basieńka
Dzięki. Zaczęłam robić brzuszki na kołysce (choć nie do końca mi wygodnie) i jeszcze inne ćwiczenia podpatrzone na internecie. Trzymajcie kciuki. Jak Schudłam 14kg co w moim przypadku to sukces to mam nadzieję że z tym brzuchem też sobie poradzę. Pozdrawiam wszystkich

Gość gość
Ja schudłam głównie z brzucha dzięki diecie redukcyjnej z https://www.maczfit.pl/, 8 kg zleciało w dół. Moją receptą na sukces okazał się catering dietetyczny :) Na szczęście nie mam problemów ze zwisającą skórą, w takich przypadkach to już chyba lekarz musi coś zaproponować, jeśli tej skóry jest dużo, to pewnie do usunięcia?

Gość gość Basieńka
Dzięki za wpis. Tej skory nie jest aż tak bardzo dużo żeby trzeba było wycinać ale np.jak ubiorę jeansy i obcisłą bluzkę to widać fałdę. A pozatym bardzo boję się jakichkolwiek zabiegów (przeszłam już 2 lata temu zabieg wszycia "siatki" bo miałam przepuklinę) a za miesiąc czeka mnie usunięcie woreczka żółciowego) Dlatego też wzięłam się za ćwiczenia bo po operacji pewnie nie będę mogła ćwiczyć brzuszków. Pozdrawiam serdecznie i jakby ktoś chciał i miał jakieś jeszcze sugestie to proszę pisać. Dobrej nocy