Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sam już nie wiem  co zrobić

Ech nie rozumiem

Polecane posty

Gość sam już nie wiem  co zrobić

Nie wiem jak zacząć, ale może do sedna, mieszkam z dziewczyną i wynajmujemy pokój znajomemu, wszystko było ok, ale ciągle moja dziewczyna podobała się współlokatorowi, ciągle coś tam ją komplementował jaki to ma fajny tyłek itd. Moja dziewczyna faktycznie jest fajna, szczupła, a przy tym duże piersi i ładna buzia, więc mnie to nie dziwiło, ale czas mijał i kolega pozwalał sobie na coraz więcej, tzn. czasem złapał za tyłek i przy przywitaniu pocałunek trwał dłużej niż przywitanie. Pewnego razu po alkoholu graliśmy w karty i moja dziewczyna przegrała zakład i miała się z nim całować, jako że byłem wstawiony to pozwoliłem, ale później przegrała jeszcze kilka razy i dalsza część wieczoru minęła na ich migdaleniu się, a za następnego dnia przy przywitaniu buziak na przywitanie zmienił się w namiętny pocałunek. Trwało to wszystko dość długo nie będę pisał o szczegółach, ale doszło do tego, że kolega zasypia w naszym łóżku migdaląc się i zasypiając obok mojej dziewczyny. Wiem, że to moja wina, bo nie reagowałem odpowiednio wcześniej, próbowałem rozmawiać z dziewczyną, ale ona mi mówi żeby sam mu zabronił, a jak próbuję, to jestem ignorowany i sam nie wiem jak z tego wybrnąć....

Gość gość
Po co ci taka k****a? Znajdź sobie porządną dziewczynę, nie szmatę ;)

Gość sam już nie wiem co zrobić
drugiej takiej nie znajdę, a sam zawaliłem, że nie reagowałem..

Gość gość
To po cholere z nią jesteś?

Gość sam już nie wiem co zrobić
Bo generalnie na co dzień jest ok, tylko koleś ją wykorzystuje dla swoich potrzeb, a ona nie protestuje, bo i ja nie reagowałem...

Gość gość
Masz szmatę, nie dziewczynę. Koniec tematu. Znajdź kogoś, dla kogo będziesz kimś. Dla tej obecnej jesteś nikim. Ona ma cię za nic. Co jeszcze chcesz wiedzieć?

Gość gość
zmiana współlokatora

Gość gość
hahahaha jaki fajny trojkat, nie moge. Jak sie czuejsz z tym, czemu to akceptujesz? az tak ja kochasz? ona ma duze potrzeby pewnie heh?