Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rayden

Pracując z sympatyczną koleżanką

Polecane posty

Gość Rayden

Mam taki dylemat. Od jakiegoś czasu pracuję z jedną dziewczyną. Często z nią przebywam, parę razy ją odprowadziłem po pracy. Na urodziny kupiłem jej kwiatka. Rzecz w tym, że ona ma chłopaka. Czasem prawie miłe gesty, ale nie wiem jak się zachować... i co myśleć. Poradźcie drogie panie.

Gość gość
Myślałem że temat o mnie. Też mam taką koleżankę. ALE: nigdy nie zachowam się jak Ty, jak kandydat na jej chłopaka, bo ona też go już MA. Choc chwilami o tym zapominam, jest tak miła dla mnie, że szok. Nic nie zrobisz, jesteś kolegą. Jak i ja.

Gość gość
Zachowała się ostatnio dziwnie, bo chciała żębym spojrzał jej w oczy, zobaczyć rzęsy. ALe po wizycie jej chłopaka i 4 całusach sytuacja wraca to chłodu. Co ja sobie myślałem. Nie mogę dopuścić do takiego robienia mnie w ciula.

Gość Rayden
Tutaj rzecz jest nawet w tym, że czasem jako że się ją lubi, chciałoby się coś bardziej, coś śmielszego. Np. raz ją nawet przytuliłem. Ale też wiem, że jest z kimś i jednak trzeba się hamować. Widzę, że podobnie jak u Ciebie

Gość gość
No, spoko. Z początku wiesz co ona mi zrobiła. Jak jeszcze obchodziliśmy imieniny takie tam w pracy. Całusy w policzek przy życzeniach. Od tamtej pory musiałem wiedzieć, czy kogoś ma, jak się dowiedziałęm odpuściłem, trwało to z miesiąc. Ostatnio to właśnie przez to spojrzenie w jej oczy 2-3 sekundowe mam tydzień dwa myślenia o niej znowu jak jakiś naiwniak. Zauważam ją na online na fb, i o tym myśłę, jeb..ło mnie coś znów. A jest teraz bardziej rozmowna wobec mnie niż kiedyś, bo ufa mi, jak dobremu koledze.

Gość gość
Jesteście żałośni.

Gość gość
Haha że niby kto. Pracuję sam na sam lub obok z jedyną kobietą, i która mi sie podoba. I nigdy nie dotknę jej bo ma chłopaka. Ciekawe jakie myśli i odczucia miałaby kobieta, dodam: wolna kobieta przy zajętym facecie sam na sam.

Gość gość
A koledze, radzę, ochłodzić bliskie przebywanie przy niej, żadnych uścisków, kwiatków, niczego co tworzy uczucie ale w Tobie nie w niej ona się może tym co najwyżej pobawić, tym, jak Ty nakręcasz się przy niej. Zadje się, że moja koleżanka coś w ten sposób kręci. Czasem się fajnie pochyla, czasem stoi tyłeczkiem zgrabnie do mnie, wchodzi na drabinę i ciekawe, czy myśli że ja spojrzę, pewnie tak. Ona lubi być zauważana i podziwiana. itp itd. Nie wiem tylko, czy Ty widujesz jej faceta bo ja tak i to mnie ciśnie tak, że zaczynam jej w tej chwili nienawidzić ale mi przchodzi bo ona znów taka miła. Tak wygląda posrana sytuacja będąc kolegą zajętej kobiet, w dodatku 9-10 młodszej więc bez żadncyh szans.

Gość gość
Autorze. Ona ma chłopaka. Poszukaj sobie wolnej.

Gość gość
Frajery nie umiecie postępować z kobieta,-trzeba zrobić tak żeby to ona latała chłód i te sprawy.

Gość gość
[11:30 Ja tak robie, ona do mnie zagaduje. I co po tym, jak ma chlopaka.