Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość polkka2

wybory gmina Żmigród

Polecane posty

Gość polkka2

Szukałem podobnego tematu, ale nic kompletnie nie znalazłem, gmina jest tak mała, że chyba jeszcze nikt nie podjął dyskusji na temat wyborów. Ciekaw jestem czy macie już jakiś swoich kandydatów, czy wiecie na kogo zagłosujecie, jestem bardzo ciekawy .

Gość jania8
Raczej to kwestia indywidualna, choć rzeczywiście można byłoby poczytać co koledzy z naszej gminy sądzą o poszczególnych kandydatach do władz gminnych. Ciężki czas przed nimi, wiele obietnic musi paść, oby nie na wiatr.

Gość babinka3
A ja się przyznam co mi szkodzi, święcie uważam, że Pan Paweł Grzyb zdecydowanie nadaje się na radnego. Tyle ile on już zrobił dla Prusic, to nawet zliczyć w stanie nie jestem. Niech ktoś myśli co chce, każdy ma wolny wybór i ja właśnie postawię na tego człowieka.

Gość Panna7
Zgadzam się z dziewczyną wyżej. Pan Paweł już długo działa dla Gminy Prusice, jest Dyrektorem Gminnego Ośrodka Kultury i Sportu, wiele imprez dla nas zorganizował, wydaje mi się, że byłby dobrą osobą na stanowisku radnego.

Gość tolka1
a widzieliście jak ktoś prawdopodobnie z konkurentów pomazał tablicę ogłoszeń ze zdjęciami obecnych kandydatów do rady powiatu etc? Dla mnie to cios poniżej ciała, być może konkurencja boi się właśnie m.in Pana Pawła Grzyba.

Gość Panna7
Ja widziałam, też uważam, że taka nie fair walka jest żałosna... każdy z kandydatów ma coś do opowiedzenia o sobie i o tym co chce zmienić w gminach, może Pan Paweł ma większą siłę przebicia? W końcu w Prusicach jest bardzo znaną osobą i to z pozytywnej strony.

Gość gość
Jak już prowadzisz dysputę z samym sobą, to chociaż więcej kreatywności w wyborze nicków:O

Gość tolka1
Kto wygra, to się okaże później, byle by gminy na tym nie straciły, każdy ma prawo zagłosować na kogo, chce, a taka propaganda z pewnością nikomu nie pomoże w wyborach.

Gość panna7
Nie wiem czy też byliście, czy chociaż wiedzieliście, ale teraz na dniach można było się spotkać i nadal można się spotkać z Panem Grzybem, zadać mu pytanie jak widzi swoją pracę, co chce zmienić. Dobrze, ze wychodzi do ludzi, a nie opiera się tylko na bilbordach.

Gość gość
Grzyb to najgorszy kandydat w powiecie

Gość gość
Grzyb zamiast zainteresować się problemami gminy żmigród woli spędzać czas na kafeterii, aż strach pomyśleć, jak będzie go spędzał, jakby przez przypadek wygrał wybory, czego oczywiście nie życzę ani sobie, ani mieszkańcom gminy żmigród

Gość gość
To nie ten znany oszust?

Gość Endriu Domyslny
Login

Gość kasiavelkasia
Pan Grzyb z tego co wiem nie jest żadnym oszustem, działa mocno w Prusicach, teraz chcę jeszcze więcej zdziałać w drugiej gminie, ale musi w tym celu zostać radnym powiatu.. To raczej logiczne, jak macie co do tego człowieka jakieś "ale" to warto iść na spotkanie z nim i dowiedzieć się co planuje zmienić w Żmigrodzie.

Gość panna7
Oszust?? Nie wiem skąd takie głupoty człowiek bierze, wiecie że takie oskarżenia są karalne? Łatwo coś napisać w internecie, gorzej to odkręcić, prawda? Pan Grzyb akurat mocno i uczciwie działa dla gminy...

Gość kasiavelkasia
Dajcie spokój, niech ta gmina Żmigród w końcu odżyje tak samo jak Prusice, kto ma się tym zająć, jak nie radny powiatu? Nie pamiętam nazwiska burmistrza z Prusic, ale ten cały Pan Grzyb intensywnie rozwinął te miasto, pewnie też zasługa Burmistrza, ale oczywiście nic nie robi się w pojedynkę. Żmigród zasługuje na dobre traktowanie.

Gość panna7
Burmistrz Prusic jest mocno wspierany przez Pana Grzyba, stąd pewnie rozwinięta gmina, może obaj Panowie, a szczególnie kandydat na radnego powiatu, bardziej przyczyni się do rozwoju całego powiatu...wiele mieszkańców by na tym skorzystało.

Gość kasiavelkasia
Dlatego bardzo bym chciała, by Pan Grzyb wygrał wybory, został tym radnym powiatu i zaczął intensywnie działać. Wiem, że Żmigród naprawdę by nam tym zyskał, tam wiele nudą.. nuuudą!

Gość panna7
Kasia, ale co nam innego pozostaje. Każdy ma w swoich rękach los gmin, wystarczy iść na wybory i postawić znaczek tak gdzie trzeba. Jeżeli trzeba kogoś na głosowanie, to może warto iść na spotkanie z jakimś kandydatem, Pan Grzyb ma takie spotkania z mieszkańcami... można go bliżej poznać.

Gość kasiavelkasia
Nie taki głupi pomysł... w ten sposób mogę zabrać wujka czy babcie co totalnie chcą olać te wybory.. niestety twierdzą, że ich głos i tak na nic nie wpłynie. Może jakby osobiście poznali kandydata na radnego powiatu, zmienili by zdanie...

Gość panna7
O i jak będziesz jeszcze zainteresowana, to wejdź sobie na FB Pana Grzyba, teraz dodał też informacje odnośnie jakiejś debaty politycznej w Prusicach. Może też warto się na nią wybrać? Już w przyszłym tygodniu wybory.. jak ten czas zleciał, prawda?

Gość kasiavelkasia
Widziałam ten wpis, on sam chyba organizuje debatę w ośrodku, w którym jest dyrektorem, ale debata będzie z obecnym burmistrzem. Pan Paweł zdecydował się na spacery po Prusicach i na luźne rozmowy z mieszkańcami.

Gość panna7
Pozostaje nam czekać, na wyniki. Trzymam kciuki za naszego Grzybka, wierze że uda mu się zmienić nie tylko Prusicie ale też ościenne gminy, każdy zasługuje na takiego człowieka :)