Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ciężki charakter faceta

Polecane posty

Gość gość

Cześć dziewczyny, jestem tutaj pierwszy raz i chciałam nie wiem jak to ująć porady? A wiec tak jestem z facetem 5 msc, rozstawiliśmy się wielokrotnie (3 razy) Jestem w nim zakochana i Kocham go z całego serca i w głębi serca czuje że to on. Mamy w planach zamieszkać razem mieć dzieci jak i również wziąć ślub dążyć do celów razem. Mój facet ma bardzo trudny charakter co czasem mnie już przerasta, bo chwilami nie wiem jak do niego dojść/dotrzeć Mówi mi ze zachowuje się jak dziecko zamiast myśleć dorośle, wiecznie zwraca mi uwagę, bo niby zawsze ja robię coś źle, wypomina mi. Kupiłam mu bluzę za 500 zł i nawet nie usłyszałam dziękuje. Jest bardzo pokaleczony przez przeszłość, co również biorę pod uwagę. Ale od kiedy jesteśmy razem tylko raz dostałam kwiaty od niego. Zawsze jak się kłócimy to zawsze ja zabiegam aby było okej, a po nim to po prostu to wszystko spływa. Jak chwilami już nie wstrzymuje to po prostu lecą mi łzy a jedynie co słyszę „jak będziesz ryczeć to sie rozłącze” Ostatnio zadałam mu trzy pytania na które odpowiedział sarkazmem „czy mnie kocha czy tęskni i czy jesteśmy razem” zrobiło mi się bardzo przykro. Gdy kończyny rozmawiać najczęściej mu mówię kocham cię to jedynie co usłyszę to okej pa. Nie wiem co mam myśleć potrzebuje porady. Nie wiem Jak do niebo dojść naprawdę nie wiem. Pomóżcie proszę

Gość gość
Bardzo prosiłabym o pomoc

Gość gość
Pomogłabym , ale ja nie kumam, co napisałas. Po pol roku, planujeciedzieci i slub a jednoczesnie nie masz zielonego pojecia czy on ciebie kocha?

Gość gość
Przykro mi, on Ciebie nie kocha.

Gość gość
im szybciej to zakończysz rym lepiej dla ciebie

Gość Renoka
Już do niego nie dojdziesz, bo on cię po prostu nie kocha. Ja rozumiem, że ty go kochasz,ale zastanów się czy na pewno chciałabyś takiego życia. Chciałabyś takiej obojętności i ignorancji przez resztę zycia? Chyba nie. Nic z tego związku już nie będzie, tu nie ma co naprawiać i ratować. Jedyne co możesz zrobić to wyjść z tego z twarzą i zostawić go. Wiem, że to dla ciebie trudne, ale to już dawno się wypaliło.

Gość gość
Przecież widać ze on Cie nie kocha. Raczej jesteś tylko jego zapchajdziura. Nie oszukuj się...

Gość gość
czujesz że to on?? jak może być TYM ten kto tak Cię traktuje?? obudź się

Gość gość
Przecież widać ze on Cie nie kocha. Raczej jesteś tylko jego zapchajdziura. Nie oszukuj się...

Gość gość
5 miesięcy dopiero jesteście a już 3 razy rozstawaliście się, on cię olewa, nic do ciebie nie czuje a ty uważasz, że to ten? Otrząśnij się i kopnij faceta w 4 litery

Gość gość
Bo wszystko było okej tylko to działa tak Jeśli u niego jest co źle i się układa to cały świat się wali. Mówi ze chce mi się oświadczyć ale nie mówi kiedy. Za każdym razem jak uprawiany seks to powiedział ze chce mieć ze mną dzieci

Gość rozpita
typowy przykład braku analizy temperamentu i języków miłości. To nie jest czas na planowanie ślubu i dzieci ale na zdobycie i zrozumienie podstawowych informacji o sobie:)

Gość gość
Baby są jednak głupie... przeczytaj to jeszcze raz co napisałaś i zastanów się czy tak postępuje facet który kocha? Myśle ze podświadomie znasz odpowiedz ale gdzieś tam w środku łudzisz się, ze może jednak jest inaczej i misiu pokocha :/ udany związek i małżeństwo to ten, gdzie facet kocha bardziej od kobiety a nie na odwrót.

Gość gość
Ty nie patrz na to co on mówi, bo gada bzdury a patrz na to co robi. A wszystkim co robi pokazuje, że ma Cie gdzieś i nic do Ciebie nie czuje.

Gość gość
Pojechał teraz do Lublina na leczenie bo ma raka i jadę do niego niedługo. Kocham go naprawdę ale czuje ze mnie to przerasta

Gość rozpita
wygląda na to (choć w sumie info jest bardzo małe), że on jest cholerykiem... a jakim typem temperamentu Ty jsteś?

Gość gość
W jakimś stopniu również choleryk,

Gość rozpita
to oznacza, że zawsze u was bedzie ostro przy sporach. Albo nauczycie się co to znaczy byc cholerykiem (trzeba poczytac bo to nie do końca znaczy to, co potocznie) albo waze szanse nie sa wielkie. A jaki jest jego język miłości?

Gość gość
To znaczy,? Rozwiń wypowiedz

Gość rozpita
otooż kazdy z nas ma swój język miłości. generalnie jest ich 5: słowo:, prezent, czas, dotyk oraz czyn. Ty masz swój on ma swój. Twoim chyba jest prezent bo 1 - kupiłas mu cos tam (nie apmiętam) i chciałabys dostawac kwiaty. On tego nie docenia bo to nie jest jego jezyk. Problem polega na tym, że trzeba gadac językiem obcym czyli drugiej oosoby. tylko trzeba znac jego jezyk.

Gość gość
Jego język słowa dotyk czas i czyny. Ale on twierdzi ze wszystko okej , tylko ze on twiedzi ze wina stoi zawsze po mojej stronie. Ze np. Mówię coś a potem robię to samo Ze nie dzielimy wydatków, czasem wypomina/przypomina

Gość rozpita
choleryk jest czepliwy z natury. jednak prawie kazdy facet potrzebuje słów uznania - ile mu ich dajesz? Ty musisz gadac jego językiem a on powinien poznać twój język - stąd pradca jest dla obojga i tylko praca obojga moze wam dac szanse.

Gość gość
Czyli jednym zdaniem co doradzasz? Ja tez nie chce mówić Że on jakiś najgorszy a ja święta. Chodzi o to ze on nie jest zły ale denerwuje mnie jego zachowanie. Bo czasem jest jak z bajki a czasem jak koszmar senny. Tyle razy go przepraszałam. To ja z nim zerwałam trzy razy nie on. Kocham go z całego serca i uważam ze on również. Tylko sadze ze przeszłość duży wpływ ma na to i to ze jest chory. Nie widzieliśmy się już 3 tygodnie. Mówi ze czasami ze mnie kocha ze tęskni za mną za moim ciałem i ze chce się ze mną zobaczyć i tylko na mnie oczekuje. Kiedy po pijaku powiedziałam mu „wypierfalaj” co było błędem i wypomina mi to jak jest kłótnia. Gdy się kloicimy mówi ze zachowuje się jak małe dziecko mówię jedno robię drugie. Ze robię coś a potem mu mówię miałeś racje. Czasem zastanawiam Się ze może to ze mną jest coś nie tak nie wiem

Gość gość
I zawsze gdy mówię mu kocham cię i spytam się go czemu nie odpowiada mi tego samego to mówi nie słowa a czyny

Gość gość
Prezent który dostał to był można powiedzieć ze pierwszy w jego życiu

Gość gość
Przede wszystkim nie zna słów „dziękuje, przepraszam, proszę”

Gość gość
23.49 taaa jasne, tak go tłumacz... On wiecej mówi niż robi a gadac to można wszystko.

Gość gość
Już mi się tak płakać chce nie wiem co mam zrobić. Kocham go z całego serca. Głupio to zabrzmi ale chce aby role się odwróciły aby poczuł się tak jak ja się czuje. Tylko jak?

Gość gość
I na chuy ci ktoś taki? Wygląda na takiego co robi wielka laskę że w ogóle z tobą jest. Śmieszne.