Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy wasze niemowlaki też wkładają wam rączki pod dekolt?

Polecane posty

Gość gość

Moja córeczka tak robiła, a teraz synek. Szczególnie jak jest śpiący to wkłada mi rączkę pod bluzkę i zasypia :)

Gość gość
No jasne :) moja córka to nawet zasypiała trzymając mnie za sutek :) :) jednak denerwowało mnie to strasznie i nauczyłam ja podkladac rączkę pod moją twarz. Dziś ma cztery lata i jak mąż jest w delegacji to śpimy razem i dalej mi ta rączkę pod polik wkłada. Uwielbiam to :)

Gość gość
Mój czterolatek zasypia z ręką pod moją pachą, jak potrzebuje się uspokoić to woła Chodź na paszkę.

Gość gość
dzieci tak robia, ale powinno się im na to nie powzalac. gdzies kiedys na kafe czytalam ze jedna mowila ze jak sie myje to syn czeka az wyjdzie spod prysznica zeby podotykac cycki, i ona sie schyla i daje mu pomacac, pobawic sie sutkami. Dla mnie to chore i nie powinno sie dziecku na to pozwalac. to intymna czesc ciała kobiety i dziecko powinno byc uczone ze ma to uszanowac. Potem takie dziecko pacha łapki do dekoltu ciotki, nianki, babki a one zapewne wcale sobie tego niezycza. dla mnie to chore jesli matka tego nie próbuje oduczyc

Gość gość
Mam trójkę dzieci i każde tak robiło. Samo minęło ;) chyba po prostu maluszki tak mają. A babcia czy ciotka jakoś się nie obrażały ;)

Gość gość
gość dziś taaa, bo na pewno pytałaś o zdanie... A dzieci maja tez do siebie to ze sikaja w pieluche a jakos sie je tego oducza a odpowiednim wieku nie czeka az samo przestanie chciec nocnik, wiec twoj argument jest z d**y

Gość gość
przestanie chciec pieluche*

Gość gość
Do postu wyżej- a żebyś wiedziała. Moja siostra nie uczyła synka siadać na nocnik a jak miał trzy lata sam zdejmował pieluchę i szedł do kibelka :)

Gość gość
łał, zesraj sie ze masz wyjatek potwierdzajacy regułe. siostra pracuje w przedszkolu i notorycznie maja zapisy dzieci ktore okazuja sie pieluchowe i matki musza je na szybko oduczac bo przyjmowane sa tylko takie bez.

Gość gość
Nie rozumiem z czym macie problem. To jest naturalny odruch u dzieci. Sam na sto procent minie. Można faktycznie tego oduczac, kiedy 3letnie dziecko wkłada rączkę w dekolt każdemu z kim ma kontakt.