Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie obchodzi mnie tfój majątek

Polecane posty

Gość gość

o ile posiadasz takowy. Nie żądam kasy za seks, nigdy tak nie robiłam choć nawet sporo było "okazji" przebywać w tego typu "związkach". Jest jedynie nie do przyjęcia związek (mówię realnym, nie internetowym), gdzie jedna ze stron nie dzieli się sama od siebie tym co ma, bo wtedy jest to pozbawione romantyzmu, a miłość bez romantyzmu jest niczym. I nie chodzi TYLKO o ciebie. Po prostu układy są nie dla mnie, niezależnie jak bogaty jest partner i czy w ogóle jest bogaty czy po prostu się utrzymuje. Każdy ma swoje wytyczne i ja nie rozumiem związku, gdzie jedna ze stron akceptuje drugą do pewnego momentu i gdzie nie ma miłości. Wg mnie jest to pozbawione sensu. Sensu bycia ze sobą. Tu nie chodzi o stan konta, ale wiem, że jesteś wyczulony na tym tle, bo pewnie w większości i dla wielu na pierwszym miejscu była kasa, natomiast uważam, że to wypaczyło twój punkt widzenia związku, choć każdy ma prawo posiadać swoje przekonania zarówno ty, jak i ja. Dobranoc.

Gość gość
Myślisz że kogoś obchodzą te pierdy eterowe?

Gość gość
Obchodzą ciebie i to jest nawet zabawne ;)

Gość gość
Obchodzą tyle że przeczytam i odpisze bo siedzę na sflaczalej d***e i wyczekuje fajrantu. I to by było na tyle.

Gość gość
Zabawne jest to jak potrafisz oburzać się na "pierdy eterowe" ;)

Gość gość
gość dziś Tfoja sflaczała doopa odgrywa tu najwiekszą rolę, dobrze że o tym przypomniałeś :D

Gość gość
Dupa dupa ale ja płci nie zmienilam i nie zamierzam więc nie rób ze mnie na siłę chłopa bardziej niż nim jestem okej? Dziwne żeby obchodził cię mój majątek który obecnie wynosi 60 polskich złotych

Gość gość
To tanio jak za darmo.

Gość gość
gość dziś A fajrantu jak nie było tak nie ma. Nie przepracowuj się lepiej, bo widzę że i tak kiepsko płacą :P :D

Gość gość
Dziwne żeby był o 3 rano. Dobranoc.