Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ktostam12999

Jestem za wysoka mam tego dość ;(

Polecane posty

Gość Ktostam12999

Mam 12 lat ( już prawie 13 ) i mam 167 cm wzrostu. Mam tego dość. W klasie jestem jedna z najwyższych osób, a napewno najwyższą dziewczyną. Większość ludzi daje mi więcej lat właśnie z tego powodu. Ci co mnie nie znają za bardzo to kojarzą mnie głównie ze wzrostem. Nie wiem czemu jest mi z tego powodu smutno. Moi znajomi a nawet przyjaciółki czasem mówią na mnie: „przerośnięta”. Mówiłam im żeby przestali bo jest mi z tego powodu przykro ale na nich nic nie działa, mówią żebym się ogarnęła albo dystans bo przecież to tylko żarty ... no cóż nie dla mnie. Jak ktoś mówi tak o mnie staram się tym nie przejmować, udawać ze wszystko jest ok a to co mówią mnie nie obchodzi. Prawda jest inna. Nienawidzę mojego wzrostu!!! Jest moim największym kompleksem. Oczywiście jak ktoś nie zna jeszcze mnie to musi mówić o mnie „ta wysoka”. Chciałabym być niska bo mój wzrost jest moim przekleństwem. Nie chce być w przyszłości jak jakas żyrafa :( można coś z tym zrobić ??

Gość gość
Ja nie lubie takich wysokich kobiet , chodz mam 185 cm ,jakos bedzesz zyc ale juz wzbudzasz zal i litosc

Gość gość
Ale ja pocieszyles gosciu wyzej :O

Gość gość
pij duzo wodki i pal fajki to nie urosniesz :classic_cool:

Gość gość
Wcale nie jesteś za wysoka nawet gdy urośniesz jeszcze z 5cm to 172 to akuratny wzrost dla dziewczyny