Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sara93

Czemu większość dziewczyn używa osobnego płynu do mycia pipy?

Polecane posty

Gość Sara93

Mam 25 lat, nigdy tego nie używałam i nigdy nie miałam żadnej infekcji, nigdy mnie nic nie swędziało, nie szczypało, nigdy nie miałam żadnych upławów, problemem z okresem też nie mam, jest regularny. Myję się normalnym płynem pod prysznic raz albo 2 razy dziennie, używam zawsze wkładek higienicznych, podczas okresu często zmieniam podpaski. Rozumiem, że babki po menopauzie mają tam sucho i ich swędzi, ale nie ogarniam, po cholerę młode dziewczyny tego używają, zdrowa pipa przed menopauzą sama się doskonale nawilża i nie potrzeba żadnych specyfików

Gość gość
Sprawdziłam skład tych które się reklamuje jako rekomendowane przez ginekologow a tam na pierwszym miejscu sls... Czyli rzeczywiscie niczym się nie różni od żelu pod prysznic ale te zwykle z Rossmanna maja o wiele lepszy skład a cena niższa połowę. Pipa to pipa. Lepiej nie ładować chemii.

Gość Sara93
To g****o to wyciągnie kasy, wystarczy myć się raz albo 2 razy dziennie, często zmieniać wkładki/popaski, nie podcierać się brudnymi łapami, nie kąpać się w basenach i żadnych chorób nie będziecie mieć.

Gość gość
oj Sara dziecko jak ty jeszcze mało wiesz o życiu