Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

problem w pracy

Polecane posty

Gość gość

od połowy października zaczynam nowa pracę. Wcześniej pracowałam , zwolniłam się i mialam 2 miesiące przerwy i w tej chwili nie przysługuje mi żaden urlop. Wraz z mezem planujemy podroz posluba bo jestesmy swiezo po slubie pod koniec grudnia na 3 tyfodnie, jest to podroz naszego zycia, planowana od juz roku i kosztuje kupe kasy, bo lecimy na druga polkule. I teraz co robic. Ja na pewno nie dostane urlpu bo jeszcze mi przyslugiwal raptm tydzien po prszepracownych 2,5 miesiaca. Glupio mi juz na poczatku prosić o urlop w nowej pracy, nie wiem jakzaptryja się na urlpu bezplatne. Praca ok, ale zadne kokosy bo 2,5 tys wiec tez nie czuje sie jakas zobligowana zeby dla takich groszy poswiecac wakacje. Mysle zeby wziac zwolnienie ale tez nie wiem jak na to spojrza. moze jest tu ktos doswiadczony, stazem pracy i ma jakis zloty srodek?

Gość gość
Czy pracodawca nie liczy na Twoja prace pod koniec roku.

Gość gość
co to znaczy? czy liczy czy nie liczy, mam zaplanowne wakacje, po ktorych wroce do pracy

Gość gość
W handlu okres ten jest szczegolnie wazny, bo przynosi wysokie zyski!

Gość gość
Mozesz tylko prosic o urlop bezplatny.

Gość gość
to jest bank, w poprzedniej pracy ten okres byl raczej strata czasu, bo nic sie nie dzialo