Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kilotyna92

Długa miesiączka

Polecane posty

Witam. Nie wiem gdzie szukać już pomocy :\ Ginekolog nie widzi problemu w tym że mam nieregularne miesiączki że są one długie czyli tak jak dzisiaj 12 dzień !!! Mam już dość :( Ciągle leci i leci mało ale leci. Szlag mnie trafia bo nawet z moim mężem nie mogę się pokochać bo ta zakichana miesiączka jest :( Nie biorę żadnych leków ani antykoncepcji. Mam syna 4 lata ma. Jestem przy tuszy ważę 97 kg przy wzroście 153 cm. Chcę schudnąć ale nie mam do tego motywacji :( Powiem tylko tyle że w kwietniu jak byłam u mojej Pani ginekolog to miałam jakiś pęcherzyk nad jajnikiem ale ona mi powiedziała że do 3 miesięcy powinien się wchłonąć. Nie byłam tego sprawdzić ponieważ były wakacje ona miała co chwila urlop bo gdzieś wyjeżdżała z rodziną no i córka jej tam na coś zachorowała i nie była ona dostępna a ja chodzę do niej prywatnie. Zamierzam iść do niej na NFZ bo nie będę ciągle płaciła 50 zł kiedy mogę dać na bilet niecałe 10 zł. Jak myślicie co to może być?

Gość gość
Elliot Oliver Robertson Rodger (ur. 24 lipca 1991 w Londynie, zm. 23 maja 2014 w Isla Vista koło Santa Barbara, Kalifornia) – amerykański masowy morderca angielsko-chińskiego pochodzenia. Syn Petera Rodgera, drugiego reżysera filmu Igrzyska śmierci (2012). Twórca dzieła pt. „My Twisted World: the Story of Elliot Rodger”, które opisywało jego życie od dziecka do planów na przyszłość.

Gość gość
Omar Mir Seddique Mateen (ur. 16 listopada 1986, zm. 12 czerwca 2016) – amerykański masowy morderca, domowy i islamski terrorysta afgańskiego pochodzenia, który zabił 49 osób i ranił 53 osoby w strzelaninie w nocnym klubie Pulse w Orlando na Florydzie, po czym został zastrzelony przez policję. Przed atakiem FBI dwukrotnie toczyło w jego sprawie śledztwo (w 2013 i 2014 roku). Mateen podobno zobowiązał się do współpracy z sunnickimi bojówkami Państwa Islamskiego (ISIS) propagującymi dżihad. Według informacji policyjnych, Mateen zadzwonił pod numer 911 zanim doszło do strzelaniny i zdeklarował swoją przynależność do ISIS.

Gość gość
Dylan Bennet Klebold (ur. 11 września 1981 w Lakewood w stanie Kolorado, zm. 20 kwietnia 1999 w Columbine koło Littleton w Kolorado) – amerykański masowy morderca, który razem ze swoim przyjacielem Ericem Harrisem zamordował w Columbine High School 13 osób. Była to jedna z najkrwawszych strzelanin szkolnych w dziejach USA. Popełnił samobójstwo, nim do budynku wkroczyła policja.

Gość gość
James Eagan Holmes (ur. 13 grudnia 1987 roku w San Diego w Kalifornii) – amerykański masowy morderca, który 20 lipca 2012 roku w kinie w mieście Aurora w Kolorado zastrzelił 12 osób i ciężko ranił 70 innych ludzi. Strzelanina miała miejsce podczas premiery filmu Mroczny rycerz powstaje.