Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Spałam z żonatym

Polecane posty

Gość gość

Seks był okropny. Zerżnął mnie jak dziwkę. Bez pieszczot, raz dwa i papa. Myślałam, że da mi trochę rozkoszy. Zawiodłam się. Skąd się biorą tacy brutale, nie szanujący czyjegoś ciała! Kim trzeba być, żeby tak traktować kobiety?

Gość Rooooooochacz
spałaś z żonatym więc czego się spodziewałaś? Przecież miałaś być narzędziem do opróżnienia jąder, a nie jego nową ukochaną. Spełniłaś swoje zadanie i gitara ;)

Gość gość
Wysłał na Ciebie swoje frustracje. Współczuję. Szkoda bo wydajesz się stracona dla innych żonatych umiejących cieszyć się sexem.

Gość gość
Wylał oczywiście

Gość gość
Nigdy tego nie rozumiałam jak można poniżać się do poziomu kochanki zajętego faceta. Moim zdaniem panie tak robiące mają ogromne kompleksy i brak poczucia własnej wartości. Ja nigdy bym sobie nie pozwoliła na bycie tą drugą jakiegoś faceta. Żonatych zawsze spławiam.

Gość gość
Pieszczoty ma dla żony,Ciebie tylko zerżnął.

Gość gość
Trafiłaś na cieniasa. Nie zrażaj się. Doświadczona

Gość gość
bo tak nie może potraktować żony,więc zerżnał Ciebie nic dla niego nie znaczysz

Gość gość
Bo mu pozwolilas!! Ja tam jak sypiam z zonatymi (czy nie) to nie od razu wpuszczam ich do srodka. Najpierw musza sie postarac az jestem gotowa:)

Gość gość
Ja juz ponad rok sypiam z zonatym i nie narzekam poznalam jego zone, ktora lezy sparalizowana,rozmawialam z nia, ale nie powiedzialam jej ze maz mnie posuwa, a to ze jest w lozku wspanialy, to nie bede klamac bo bym go skrzywdzila, ma czym mnie zadowolic ze nie szukam cos dodatkowo, bardzo szkoda mi jego zony ale trudno ja ja nie skrzywdzilam ,

Gość gość
Jak idziesz do klubu w ktörym wiadomo że przychodzą tam ludzie tylko na łów to nie licz na jakieś miłe doświadczenia. Z reguły chodzi o rżnięcie dosłownie.U mnie jest taki lokal gdzie przychodzą żonaci,mężatki,rozwódki,wdowy,rozwodnicy itp.tylko w celu wychodzenia na jeden numer -bywa że jak obydwóm jest dobrze to kontynuują- skrajne przyadki. To coś w rodzaju fast seks. W sanatoriach podobny schemat

Gość gość
Spałam z wieloma żonatymi. Bywają bezduszne drwale, ci włożą, piłują,spust i część, są przeciętność, ale też są faceci wirtuozi, lubiący piękną oprawę, dbający o zadowolenie kobiety. Z ponad 20 niestety tych wirtuozów było tylko dwóch, a jednego z nich jestem koochanką od 5 lat.

Gość gość
A ja jestem mężatką i spałam z żonatymi. Nie ze swoim mężem.I co, nic nie ubyło, nic nie przybyło.

Gość gość
To trafiłaś na partacza, drwala, rzemieślnika...jak ktoś tak podchodzi do seksu, bez atencji, oddania tylko fizyka to uciekaj gdzie pieprz rośnie. Spotykam sie czasem z 2 mężatkami...bo ich panowie to właśnie tacy drwale...raz w miesiącu 5 minut i po temacie...a potem praca, kariera, komputer, gierki i piwo. Co się dzieje z facetami!!!?? Mam też jednego kumpla ktory ma takie podejście...i niereformowalny jest. Współczuć pozostaje.

Gość gość
W jakim mieście jest ten lokal?

Gość gość
Czasami jak facet potraktuje wulgarnie ,a jest owszem to też może być miłym doznaniem.

Gość gość
Drogie panie ,nie pozwalacie głupawym facetom by was traktowali nie godnie człowieka ,facet gdy dostanie wasze ciało to po fakcie potrafi być wulgarny i bezszczelny ,unikajcie takich nie ważne czy wolny żonaty . Bardzo często słyszę wypowiedzi kolegów znajomych facetów co mówią o was gdy osiąga swój cel . Nie przytocze gdyż są to bardzo brzydkie słowa i nie godne człowieka .

Gość gość
Mam żonatego kochanka.Ja 28 lat , on 40. Spotykamy się raz w tygodniu.Jest boski. Kilku facetów miałam, ale on jest o niebo lepszy od wszystkich pozostałych razem wziętych.

Gość gość
Ja też miałam takiego, starszy był o 18 lat. Był cudowny. wszystko mi robił i na wszystko pozwalał.

Gość gość
najlepsi są żonaci tak 20 do 25 lat starsi, ci to dogodzą jak nie wiem co, polecam

Gość gość
Zawsze gonilam zonatych,ale tak trafilam,ze nie wiedzialam,ze zonaty tzn byl w trakcie rozwodu.Teraz jest moim mezem. Nigdy,nie mow nigdy.To fatalne uczucie,ze juz kogos mial,ale spedzilismy do tej pory 30 lat.

Gość gość
17.18 chyba tak mialo byc,bo stracilam z nim cnote.To jest scenariusz na niezla komedie romantyczna..hehe

Gość gość
z żonatego pożytek taki że zadowoli cię na maksa i będzie mocno napalony, ale to przygoda na raz czy dwa ,

Gość gość
Ja nie narzekam na mojego zonatego bo teraz to juz jest po rozwodzie, a moj maz pracuje juz ponad 4 lata za granica i widuje go czasami co pol roku, ale mi to nie przeszkadza bo mi moj kochanek bardzo dogadza, w lozku jest wspanialy bo i sprzet tez ma nie maly,momentalnie mi ta sytuacja odpowiada, i nie mysle go zmieniac chyba ze sam mi podziekuje

Gość gość
Sex z żonatym jest najbezpieczniejszy