Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jesiennejesienie

Ciągłe pretensje, krytyka...

Polecane posty

Gość jesiennejesienie

Jesteśmy razem od paru miesięcy. Na początku sielanka, zakochanie, motylki, ptaszki. Potem stopniowo pretensje...a to,że nie odebrałam telefonu, bo akurat spała z gorączką, a to,że nie odpisałam na wiadomość, bo akurat byłam na spotkaniu z przyjaciółką , a to,że nie czuje mojego wsparcia, choć byłam na każde jego zawołanie. Potem ciągła krytyka o dosłownie pierdoły: a to,że skarpetki włożyłam nie takie jak trzeba, a to, że zapytałam o coś nie w tej chwili co trzeba!!! Wiem,że uzależniłam się emocjonlanie. Oczywiście rozmawiałam z nim o tym że nie podoba mi się sposób w jaki mnie traktuje, ale chyba żeby zrozumiał dosadnie musiałabym zacząć go traktować w taki sam sposób, a nie mam zamiaru tak traktować nikogo.Czy naprawdę rozstanie to jedyne rozwiązanie żeby taki ktoś oprzytomniał że rani kogoś komu mówi, że kocha. Jest też niemiły dla innych ludzi, arogancki, traktuje z góry. Ja od paru dni ochłodziłam trochę kontakty. Trochę odcięłam się emocjonalnie. Skupiam się na swoich zajęciach ale wiem że będę musiała odejść :(

Gość gość
To odejdź, nie wiem na co czekasz. On się nie zmieni.

Gość gość
Też tak mam tylko że ja mężatka