Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kaszel a karmienie piersią

Polecane posty

Gość gość

Czym się leczyć? Zaraz płuca wypluję... Do lekarza nawet się nie wybieram póki co, bo znowu usłyszę, że trzeba odstawić od piersi żeby się leczyć :( Aha! Syrop z cebuli odpada - prędzej zwymiotuję niż to przełknę :p

Gość gość
A jest suchy czy mokry ?napij sie kobieto trochę syropu bo sie wykonczysz. Mi w ciazy lekarz pozwolil drosetux wiec jak mozna w ciazy to mozna i podxzas kp. Z reszta czy łyżeczka syropu przeniknie do mleka? Nie sadze. Trzeba by bylo go chyba długo i reguralnie stosowac a nie doraznie. Na kaszel mokry pilam flegamine. Syn mial 3m wtedy i mial zap.oskrzeli. Pediatra mowil ze ok.

Gość gość
To nieprawda że trzeba odstawić. Są antybiotyk i które w niewielkim stopniu przenikają do pokarmu. Do lekarza idź bo się wykonczysz.

Gość gość
Ale kaman po co od razu antybiotyk? Idz jutro do apteki i cos ci dadza.

Gość gość
Początkowo był suchy, teraz mokry. W aptece kazali mi robić inhalacje... Nie mam już siły :( Dodam, że dziecko roczne - jeśli by to miało jakieś znaczenie. Mój rodzinny to starszy pan, który na wszystko zapisuje duomox :(

Gość gość
To ja bym wziela flegamine. No i wiadomo, domowe sposoby. Super jest tez tak ogolnie gotowany imbir w wodzie. Jak wywar przestygnie to wtedy miod i cytryna. Jak nie pomoze to lekarz. Inhalacje tez nie zaszkodza.