Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mysle ze jestem w ciazy

Polecane posty

Gość gość

Witam zmagam się z problemem 29 i 30 z narzeczonym współżyłam miałam myśle ze wtedy dni płodne jednak nie dostał wytrysku to wiem napewno Czy poprzez ta wydzielinę mogę być w ciąży? Miałam tak już wcześniej i nie zaszłam ale się boje proszę o odpowiedz

Gość gość
Jasne że możesz.

Gość gość
Czytałam ze są wyjątkowo rzadkie takie przypadki wiec wydaje mi się ze raczej to nie mozliwe wcześniej nie zaszłam to teraz tez nie powinnam Ginekolog mi powiedziała ze tylko od wytrysku może być

Gość gość
Proszę o odpowiedz czy są duze szanse czy minimalne

Gość gość
Nikt Ci nie odpowie bo to jak 50 na 50 możesz być a możesz nie być...

Gość gość
Omar Mir Seddique Mateen (ur. 16 listopada 1986, zm. 12 czerwca 2016) – amerykański masowy morderca, domowy i islamski terrorysta afgańskiego pochodzenia, który zabił 49 osób i ranił 53 osoby w strzelaninie w nocnym klubie Pulse w Orlando na Florydzie, po czym został zastrzelony przez policję. Przed atakiem FBI dwukrotnie toczyło w jego sprawie śledztwo (w 2013 i 2014 roku). Mateen podobno zobowiązał się do współpracy z sunnickimi bojówkami Państwa Islamskiego (ISIS) propagującymi dżihad. Według informacji policyjnych, Mateen zadzwonił pod numer 911 zanim doszło do strzelaniny i zdeklarował swoją przynależność do ISIS.

Gość gość
Elliot Oliver Robertson Rodger (ur. 24 lipca 1991 w Londynie, zm. 23 maja 2014 w Isla Vista koło Santa Barbara, Kalifornia) – amerykański masowy morderca angielsko-chińskiego pochodzenia. Syn Petera Rodgera, drugiego reżysera filmu Igrzyska śmierci (2012). Twórca dzieła pt. „My Twisted World: the Story of Elliot Rodger”, które opisywało jego życie od dziecka do planów na przyszłość.

Gość gość
Zrobisz test to sie dowiesz. Innej rady nie ma. Nikt z nas nie wie co tam się u was działo a skoro wy nie wiecie to my tym bardziej.