Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NonProfitMan

Dziewczyny, czy umiecie poznać prawiczka?

Polecane posty

Gość gość
Jestem prawikiem i wam powiem jak to wygląda: To jewt dopiero paradoks :D Pierwsze studia: Byłem cholernie nieśmiały, a haha były takie dziewczyny co mi wmawiały że jako "cicha woda" spałem z połową roku :D że niby taki ze mnie ukryty alvaro, bo bądz co bądz z wyglądu się laskom podobałem ale moja psychika powodowała ich odrzucenie... :( Drugie studia: Bardzo duża ilość egzaminów ustnych sprawiła że strasznie się wyrobiłem stalem się gadułą ale moja prawicza natura powodowała ż e po kilku minutach gadałem banały na zasadzie gadać żeby gadać, co ciekawe powodzenie miałem już troche mniejsze ale nadal mialem fanki ale one chyba podświadomie wyczuwaly że jestem prawik i co najwyżej mogłem zostać ich tylko kolegą ... do wyżalenia się :(

Gość gość
Jeszcze tego mało dopisze jedną ciekawą szokującą historię: Na pierwszych studiach wracając z wyjazdu terenowego tuż pod uczelnią jakas laska co ją z widzenia tylko znałem... oświadczyła mi się :D a ja w szoku... ją zbeształem :D i tyle było tej dziwnej sytuacji... Co to było???

Gość gość
kazda kobieta potrafi rozpoznac, ktory to prawik

Gość gość
A co to za miara??? Wystarczy ze krwtyn spotka kretynke i juz nie jest prawikiem, a jest przynajmniej kilkunastu prawików którzy dzięki sprytowi zarabiają kupę kasy nie raz są przystojni i co z tego skoro albo żyją wartosciami moralnymi albo po prostu nie spotkali babska któremy warto poswiecic serce i uwage bo i tak wiekszisc oprócz kasy patrzy na... Spontanicznosc i cechy bliskoznaczne!

Gość gość
Najbogatszym prawikiem świata był... Isaac Newton, ale prawdopodobnie gdyby nie czasy w których żył noe zachowałby prawictwa

Gość gość
Chłop nie dlatego ma kompleksy że jest prawikiem tylko jest prawkiem z powodu kompleksów. Mylicie przyczynę ze skutkiem. Pisze, że oczekuje rady a jak ją dostaje to ignoruje i dalej wali te same teksty. "Masz pisać głupoty, lepiej wyjdź na świeże powietrze." Z tą wypowiedzią całkowicie się zgadzam.

Gość gość
Kurde, te opisy są szalenie trafne o dziwo. Jako prawik mam schorzenie psychiczne, jestem sfrustrowany, nie potrafię rozmawiać z dziewczynami, oglądam filmy "p" itd. Ale. Nie jestem chamem, gwałcicielem i ogólnie prostakiem. Jestem tylko trochę inny.

Gość gość
Ja jestem zakompleksiony i myślę, że kobiety po tym wiedzą, że ja jeszcze nigdy...

Gość gość
Potem dziewczyna sie dziwi i wyśmiewa takiego czemu jest sam nadal.Skoro każda skreśla takiego od razu,wiem to po sobie.. nawet dziewczyna poznana na czacie z którą byłem ,poznała innego a potem mnie wyśmiala że ja nie teges,podobno była dziewicą a miala już przede mną 4 chlopakow to nie wiem jak to możliwe i moeila ze ze mną chce teges.. to z chlopakiem z reala nie chciala a z czata tak? ..

Gość gość
Jestem prawikiem, jak myślicie, czy dziewczyny na studiach o tym wiedzą?

Gość gość
Tak. W dziekanacie mają to w aktach. Nie wpisali ci do indeksu?

Gość gość
Hahaha I want a virgin girl

Gość gość
Prawiki nie lubią gejów ,bo im zazddroszczą.

Gość gość
Jestem dziewicą ,kto nie wierzy może sprawdzić.

Gość gość
Ja nie przykladam wagi do tego, czy ktos wspolzyl seksualnie czy nie. Wazne tylko jakim jest czlowiekiem. Wszelkie bzdury i wysmiewanie tu takich osob uwazam za chamstwo.

Gość gość
Czy koleżanki ze studiów wiedzą że jestem prawiczkiem jeśli jestem nieśmiały?

Gość gość
Czytajac wasze wypociny wnioskuje, ze nigdy nie widzialyscie na oczy zadnego prawiczka. Jestescie az tak sfrustrowane, ze takie glupoty wypisujecie?

Gość gość
Czy kolezanki ze studiow wiedzą, że jestem prawikiem?