Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak mieszkacie?

Polecane posty

Gość gość

Pytanie do stałych bywalców: - dom/mieszkanie/pałac? - TV 60 cali 4K? - zmywarka/pralka z suszarką? - służąca albo pani do sprzątania? - garaż na 3 samochody? - całodobowa recepcja i ochrona w budynku? - wanna/jacuzzi/basen? - winda? - internet 400 Mbps? - inne luksusy? Napiszcie, ciekawie będzie...

Gość gość
Z mamą, mam 1 pokój dla siebie :P Za to dobry komp i szybki internet, to co najwazniejsze :D

Gość gość
ja mam apartament pelne wyposarzenie jak zapaszam jakiegos faceta to musi chodzic tak jak ja chce

Gość gość
- mieszkanie - brak telewizora w ogóle, ale chyba będzie, bo mi moja lepsza połówka żyć nie da - zmywarka i pralka z suszarką - pani do sprzątania raz mi zrobiła gruntowne porządki - wykupiłem 2 miejsca garażowe, zaś same samochody są pełnoletnie od dawna i nikt raczej nie chciałby ich nam ukraść - żadnej recepcji i ochrony - jacuzzi - winda - internet przenośny :) lte Jeśli winda jest luksusem, to chyba możesz doliczyć blender i ekspres do kawy :)

Gość gość
mieszkam pod mostem

Gość gość
gość dziś A nie zimno ci o tej porze roku?

Gość gość
Mam grube kartony od waszych zmywarek, pralek, jacuzzi, wanien i internetów :classic_cool: ten od internetów to chyba grzeje przez wifi :-D

Gość gość
Mieszkanie. Dwa pokoje. Telewizor mam :D Pralka bez suszarki. Zmywarki brak ;) Żadnej ochrony, recepcji, jesli nie liczyć monitoringu osiedlowego i klatkowego przez wscibskie sąsiadki, ktore widzą i wiedzą wszystko. Wiedzą pewnie tez ile mam orgzmow w tygodniu :D Internet szybki i nie narzekam. Mieszkam sama. Samochód całkiem fajny i kilkuletni.

Gość gość
- mieszkanie - TV 55 cali - zmywarka, pralka z suszarką - pani do sprzątania raz na miesiąc - garaż - całodobowa recepcja i ochrona w budynku - wanna duża - winda - internet 300 Mbps - centrum dużego miasta