Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Patricia Deręgowska Nosowicz Poznań ortodonta

Polecane posty

Gość gość

Szukam opinii na temat ortodonty z Poznania p.Patricii Deręgowskiej-Nosowicz. W necie ciężko cokolwiek sensownego znaleźć. Jeśli macie do polecenia jakiegoś innego orto to też chętnie poczytam.

Gość aldona87

Ja chodzę do Rock Your Smile na Norwida do dr Kocent. Jestem zadowolona. Wykonała całą potrzebną diagnostykę, przygotowała plan leczenia, wg którego będziemy dalej postępować, oszacowała czas leczenia i koszty. Zrobiła na mnie bardzo dobre wrażenie - konkretnej i mającej pomysł jak to wszystko dalej prowadzić. Wcześniej byłam na wizycie u dwóch innych lekarzy, pani dr najbardziej do mnie "przemówiła" Poza tym klinika Rock Your Smile to marka sama w sobie, mają też placówki w Wawie i opinie są świetne. Czułam się pewnie, wybierając tak sprawdzoną klinikę. 

Gość sylwiiia

Też chodzę do dr Kamili Kocent w Rock Your Smile na Norwida 🙂 Mogę polecić każdemu. Fajna, profesjonalna pani doktor, widać że ma pojęcie o tym, co robi. Ja mam jak najlepsze zdanie na temat jej pracy i też cieszę się już pierwszymi efektami leczenia, a to buduje i motywuje do dalszych zmian 🙂