Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak pomòc wątrobie?

Polecane posty

Gość gość

Dziewczyny zdarzyło wam się robić jakąś skuteczną dietę na odciążenie wątroby? Polecicie coś? Tak wyszło że przez ost miesiąc wyjadłam pół apteki, już wychodzę na prostą, jeszcze z tydzień i odstawię wszystkie leki. Jak najszybciej pomóc wątrobie się zregenerować ?

Gość gość
Jedzenie gotowane na parze, zero alkoholu.

Gość gość
Ja pije wodę żuber

Gość gość
Jest specialna dieta watrobowa.. Mi pomoglo!!

Gość gość
polecam denaturat

Gość gość
Unikać leków a zwłaszcza antykoncepcji! Dieta gotowane zupki na warzywach i nic pieczonego. Unikaj alkoholu. Pic siemię lniane ale przy tym dużo pić płynów by nie zaklęć jelit! !!! Zioła jak dziurawiec ale unikać wtedy słońca! Ostropest plamisty samemu umielony z jogurtem. Tylko nie że używasz to tydzień i będziesz zdrowa trwa kilka miesięcy kuracja! Żadnych gazowanych napojów. Dobrze jest minimum 2 l wody przegotowanej wypic dziennie! !!

Gość gość
B15 tez warto kupic

Gość gość
Właśnie z piciem jedzeniem to lekki problem jeszcze. Jestem po operacji gardła, Ostatnie 2tygodnie „jadłam” kroplówki i płynną dietę.. do tego fura tabletek. Zaczęłam wczoraj miękką dietę lekkostrawną ale mam trochę biegunke i niewiem czy to mój żołądek oduczył się trawić czy może od wątroby z nadmiaru leków. Podejrzewam to drugie stąd moje pytanie.

Gość gość
Przykra sprawa bo tabletki niszczą wątrobę i czustkę! Gęste nasienie lnu i dużo pić.

Gość gość
Czustka fajna ;)

Gość gość
czustkę :D :D :D

Gość gość
Dobra dieta jest kluczem do sukcesu. Nie ma nic ważniejszego w zdrowym odżywianiu jak zbilansowane odżywianie. Jeśli masz jakieś wątpliwości, możesz również poprosić o pomoc konsultanta ze strony https://dietakalibra.pl Jego dyżur odbywa się pod numerem 504 31 66 00

Gość gość
ja ograniczyłam cukier, alkohol i nie jem mięsa, mięso teraz tyle syfu zawiera,że juz nie mam na nie kompletnie ochoty. Super przepisy na obiady, śniadania i kolacje znajduje na blogu http://polenastole.pl/blog/ a już myślałam,że bez mięsa nie da się dobrze zjeść