Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zjadłabym coś słodkiego

Polecane posty

Gość gość
Nie chodzi o ludzi tylko o to co lubisz robić a przy okazji pojawiają tam się też inne osoby np. koncerty, wystawy, kawiarnia, puby, park, gdzieś gdzie nawet przypadkiem można kogoś zagadnąć. Ograniczyłeś się do pracy a przypuszczam że nie pojawiają się tam co chwile nowe młode kobietki.

Gość gość
Pojawiało się kilka ale one i tak zawsze są za młode, tak jak ona też dużo młodsza. Każda ładna była zajęta. Jedna była brzydka, gruba i wolna. Lubię jeszcze: fotografować przyrodę, spacery po lesie, posiedzieć nad jeziorem. Nie lubię samemu iść na koncert, wystawę, do kawiarni to już w ogóle tragicznie się wtedy czuję, puby odpada ja w ogóle nie piję ani nie lubię dymu. Do parku czasem się przejdę jak nie ma pogody na rower, choć to tez trochę dobija i nudne jest.

Gość gość
A nie masz męskich znajomych z którymi moglbys wychodzić, przez których mógłbyś poznawać nowe osoby? Ograniczasz się do otoczenia z pracy i przebierasz w tym co się nawinie, sam sobie nakładasz smycz. Mówisz o duzej różnicy, to nie moja sprawa, nie chce też podpytywac ale jaka różnica dla Ciebie to duża?

Gość gość
21:32] Mi akurat strasznie nie przeszkadza, wyglądamy podobnie. Jest jakieś 9 lat. Dużo to prawda ale tak sie nie różnimy. Bo ona swobodnie przy mnie się czuje, mówi o czym chce i ja też mogę. Nie, że pan. Nie, nie mam żadnych znajomych, od kiedy mieszkam w innym mieście.

Gość gość
To smutne, na pewno byłoby łatwiej gdybyś miał obok bliskie osoby. 9 lat to dla mnie obecnie nieduża różnica, może dlatego że sama mam 30+, gdybym była młodsza może odczuwalabym to bardziej. Pewnie tak. Muszę zakończyć teraz rozmowę, pozdrawiam, idę jednak po ten miód ;)

Gość gość
Ona ma 32 ja 41. Dobranoc dzięki za rozmowę. :)

Gość gość
Weszlam na ten temat bo tytuł mnie zaciekawil. Tez zjem moze jutro....

Gość gość
I dobrze bo na noc sie słodkości nie je, tylko ząbki myje. Chyba, że słodki buziak wirtualny.

Gość gość
Nawet jak bym chciala.... Nie moge wstać. Miałam wczoraj wypadek i jestem przykuta do łóżka, jutro sie okaże co z glowa. Biorę tabletki na krwiaki, obrzęki, stłuczenia, ale mam okropne bóle głowy i nudności. Lekarze czuwają nade mna.