Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Typowa stara panna .Mam jej dość

Polecane posty

Gość gość

Jak delikatnie jej powiedzieć ze mam jej dosyć.Mam koleżankę w pracy, taka typowa stara panna(nie mam nic do starych panien bo sama pozno wyszłam za mąż ale ta dziewczyna to porażka)denerwuje są wssystko.Krytykuje i głośno wyraża swoje niezadowolenie gdy np:Spryskam się pefrumami(na prawdę delikatnie i dobra jakość)nawet jak ktoś za głośno przełyka ślinę ,za głośno „szura”butami”itp itd.Mnie krytykuje za perfumy jak mam jej opowiedzieć cos z klasą ale żeby jej uświadomić ze mam dość ??Delikatnie bo obok jest masz szef .Jakies pomysły?Moze być tak niby żartem ale żeby dotarlo

Gość gość
Ja pier..niczę to rzeczywiście zdziwaczała się robi. Ja stary kawaler nic takiego nie zauważyłem, nie zwracam uwagi na jakieś bzdury. Kto by z nią wytrzymał. Potem siedzą te babinki i plują na facetów na portalach.

Gość gość
wynajmij jakiegos zigolaka, zeby ja porzadnie przebolcowal. na jakis czas jej sie poprawi.

Gość gość
perfumujesz wc przed wyjsciem z niego w pracy? bo wiatry masz smierdzace/ pot spod pach tez trzeba neutralizowac

Gość gość
Ja mam 29 lat, nie mam faceta, nie uwazam sie za stara panne, a mam takie nawyki, szuraniw ok, ale jak ktos sobie mruczy pod nosem albo gwizdze to mnie to irytuje, co gorsza, denerwuje mnie ludzki glos. Ostatnio mam w zespole kilka głośnych osob i nie moge się skupić, chyba mam nerwice. Mam ich dosc. A mam w zespole stara panne 35 lat i ona jest bardziej wyluzowana.

Powiedz Jej tak: Przepraszam Cię bardzo, czy mogłabyś się postarać i przestać zwracać mi uwagę na moje niedoskonałości?A ja obiecuję Ci, że będę się starała abyś nie czuła się zniesmaczona i żeby było w porządku, bo jesteś fajna dziewczyna.

Gość gość
Powiedz to nie twoja sprawa. Może ma jakąś nerwice natrectw. Stare panny to dziwaczki najczęściej. Też znam jedna i jest z deka dziwna.

Gość gość
Ja bym powiedziała prosto z mostu ze jest czepliwą starà panną i tyle,..

Gość gość
Zalewanie się perfumami jest wiejskie i wcale nie świadczy o klasie ani elegancji. Jeśli używasz ich za dużo, to nic dziwnego, że ludzie zwracają ci uwagę.