Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćZalamana

milosc istnieje?

Polecane posty

Gość gośćZalamana

Witam wszystkich Kilka miesiecy temu poznalam fajnego faceta, przez internet, poniewaz mieszkamy daleko od siebie nasze spotkania sa rzadkie.Kazdego dnia jednak dzwonimy do siebie i rozmawiamy tez przez kamerke. On sie we mnie zakochal, powiedzial mi to, ja jednak nie wiem co do Niego czuje. Na poczatku bardziej tesknilam za rozmowami, kiedy sie zobaczymy itd, a teraz nie.Czasem tesknie, czasem jest mi obojetny :( nie rozumiem tego.Ktos z Was mial moze podobnie ?

Gość gość
Może wstrzymywał cie ze spotkaniami i spontanicznym uczuciem, dlatego nie pokazujesz ze tęsknisz i chcesz.

Gość gośćZalamana
hmmm, nie to nie to..

Gość gość
Ja tak mam , tesknie ale nie pokazuję, udaje ze jest ok. Ten twój może cie zraził, może nie dostajesz tego czego pragniesz.

Gość gośćZalamana
Ja czasem tesknie a czasem nie i tego nie rozumiem..

Gość gość
Tesknisz tylko nie zawsze wylewasz o to żale na forum, trzymasz to w sobie. Pewnie im bardziej czegos chcesz tym bardziej on z tym ucieka, dlatego taka twoja reakcja, żeby nie wiedział co w tobie siedzi.

Gość gość
Pewnie jest arabem i boisz sie,ze nie bedziesz mogla po slubie pokazywać tlustych kudlow z odrostami światu a jedynie popylac w burce

Gość gość
Jak wywoła emocje i zagra ci na odpowiedniej nucie, to tęsknisz, a jak nie, to jest ci obojętny. To nie miłość z Twojej strony, tylko ułomność emocjonalna i podświadoma podatność na manipulacje. Pracuj nad sobą.

Gość gość
ciapaty??? :) tak?

Gość gość
co wy z tymi ciapatymi