Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pytanie do romantycznych kobiet

Polecane posty

Gość gość

jak rozpoznac romantyczna kobiete i jak ja poznac blizej np jak zagadac gdzies do takiej w miejscu publicznym

Gość gość_M
A jesteś dżentelmenem z klasą.Jak nie to nie masz szans

Gość gość
Romantyczna dziewczyna nie poleci na pewnego siebie buca. Taka dziewczyna szuka milosci, szczerego uczucia i szczerego mezczyzny a nie przelotnej znajomosci z byle kim. Romantyczna dziewczyna jest wrazliwa, uczuciowa i rozwazna w sferze uczuciowej, wiec moze trzymac dystans zanim zaufa. Romantyczna kobieta boi sie zranienia. jak poderwac? byc soba, byc szczerym, nie udawac i nie silic na osobe jaka sie nie jest, nie popisywac sie Byc kulturalnym, milym, szczerym i pokazac swoje zainteresowanie.

Gość gość
gość dziś mowisz to jako kobieta czy facet?????

Gość gość
dziś kobieta, chyba ze wolisz zdanie innych prawiczkow

Gość gość_M
O dżentelmenie nie świadczy super auto czy posiadanie dużych pieniędzy. Kobiety romantyczne są eleganckie i zadbane.O i sexowne, kobiece.

Gość gość
14:34 a ty jesteś romantyczna?

Gość gość
Zalezy jeszcze co rozumiesz przez romantyzm

Gość gość
Jestem kobieta i zgadzam sie z 14:34. Wadą romantycznych kobiet może byc zbytnie wycofanie, ktore odrzuca mezczyzn, ktorym glownie zalezy na seksie. Znalam jednego, co mi wygadywal o romantycznej milosci, ale nie doszedl do siebie po rozwodzie i wypisywal po pijaku. Nie umialam sie w to zaangazowac, dla mnie to bylo niesmaczne. Dla niektorych moge bujac w oblokach i wymagac niewiadomo czego, a ja staram sie, zeby ktos mnie nie potraktowal jak sciery. Jestem bardzo wrazliwa i latwo sie angazuje, dlatego na poczatku zgrywam twardsza niz jestem i ciezko mi zaufac. I nawet nikt mnie nie zranil, po prostu wiem jaka jestem, bardzo wszystko przezywam.

Gość gość
Romantyzm to pojecie wzgledne. Ja jestem wrazliwa i uczuciowa, ale w ogole nie jestem delikatna. Za to zgdzam sie z tym wycofaniem. Jestem ciepl osoba, ale nie lubie tej wrazliwosci pokazywac

Gość gość
I nie zgodze sie, ze romantyczne kobiety sa zawsze eleganckie czy "kobiece". Ja nie jestem, a jestem romntyczka.

Gość gość
ty nie jestes a ja jestem i kobieca i elegancka i masz dusze bardzo wrazliwa i romantyczna

Gość gość
Myślę że autor powinien dokładnie opisać cechy których poszukuje u kobiet a nie uzywac różnie rozumianego słowa romantyczka. Dla sporej części to synonim wysoko wrażliwej osoby, dużej emocjonalności lecz róznie może sie ona przecież przejawiać.

Gość gość
Zwrocilam tylko uwage, ze nie wszystkie sa. Nie neguje tego, ze ty jestes taka.

Gość Margaretka_G
Mój całokształt właśnie tak wygląda, dusza romantyczki duża wrazliwość, delikatność ,elegancja. Kobiecość a i seksowność to już nie moje odkrycie a mężczyzn. Mimo tych cech twardo po ziemi stąpam . Trochę z tematu się zeszło Autor pyta ło co inne.

Gość gość
1t:51 sorry ale jak dla mnie nie jesteś romantyczna.

Gość Margaretka_G
Bo mnie nie znasz i nie poznasz.

Gość gość
uuu nie ma romantyczek

Gość gość
Problem polega na tym, ze nie ma jednej, prostej odpowiedzi

Gość gość
16:22 Po co się przyznawać do romantyzmu jak potem i nic z takiego wylezie;)

Gość gość
Bo twardo stapa po ziemi?

Gość gość
Raz że pod pojęciem romantyczna większość osób rozumie cały zbiór pewnych cech. Dwa, że dla mnie romantyczna osoba to taka która idzie za głosem serca. Trochę to się gryzie z twardym stapaniem po ziemi. A co jesli zakochasz się w "złym " mężczyźnie? Głos serca czy rozsądek? Po trzecie, ja mam tak (ale też wielu moich kolegow) że nie lubię romantycznych w środku czy tam po bliższym poznaniu ale na codzien, czy na zewnątrz twarda babka. Trochę to pachnie niezrownowazeniem lub zwykłym kłamstwem.

Gość gość
Nie. To jest wlasnie rownowaga i wcale sie nie wyklucza. Ja tez kieruje sie rozsadkiem kiedy w gre wchodzi dobro moje czy moich bliskich. To co ty opisujesz to naiwnosc graniczaca z glupota.

Gość gość
Równowaga czyli przeciętność. Każdy ma tam jakiś pierwiastek romantyzmu w sobie. Ale chodzi o kobiety wybitnie romantyczne.

Gość gość
Szukaj takich z urazem mozgu. To te co dla milosci sa z alkoholikami, zonatymi i innymi nieudacznikami.

Gość gość
Aa ktoś tu ma taką definicję ze romantyzm to dla niego odrzucenie wszystkiego co racjonalne. To dopiero zaburzenie, a przynajmniej brak dojrzałości. Powtarzany do tego stereotyp ze trzeba wybierać między sercem a rozumem. Mała podpowiedź, oba organy są istotne, mózg i serce, są po to by się wspierać a nie walczyć. Gdy dochodzi do walki, bolesnej, to już wyraźny znak że coś jest nie tak w tej relacji.

Gość gość
16:54 taka postawa jest jak najbardziej normalna no ale nie nazywajmy tego romantycznoscia. Ot zwykły człowiek, zwykla kobieta.

Gość gość
Jak facet szuka takich kobiet to od duza czerwona lampka. Daczego chce kobiety ktora wszystko wybaczy? Ktora nie stanowi zadnego wyzwania tylko rzuca wszystko dla "zlego mezczyzny"? Typiwe dla facetow ktorzy potem zle traktuja te kobiety!