Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćbiznesu

reklama dla firmy

Polecane posty

Gość gośćbiznesu

Zastanawiam się nad reklamą dla mojej firmy. Słyszałam od znajomych coś na temat marketingu szeptanego, ponoć dzięki tej metodzie będę miała możliwość dotarcia do ogromnej ilości ludzi. Co fajne wszystko odbywa się w spontaniczny i naturalny sposób, przez co ten sposób jest tak niezawodny. A co wy myślicie o marketingu szeptanym? Bo znalazłam http://estyma-promo.pl/oferta jest świetna i fajne niedrogie pakiety.

Gość gość
Jeśli chcesz zwiekszyc ******* stronie, widocznosc itd to jak najbardziej mozesz zastanowic sie nad tym. A ceny faktycznie widze nizsze, i ciekawe rekomendacje, a to jest najwazniejsze, bo trzeba wiedziec komu powierzyc takie zlecenia.

Gość gość
Jest wiele firm które zajmują się wizerunkiem marki, ale ta faktycznie ma niskie ceny. Ciekawe czy ktos korzystał z ich usług.

Gość gość
Ja akurat korzystałam z oferty szeptanki ale nie tej formy, inna. I szczerze jestem na tak. Nie sądziłam że to działa, u mnie na stronie zwiększyła się ilość odwiedzin, dotarłam ze swoim sklepem internetowym dalej niz sie spodziewałam.