Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy będąc niedoslyszacym ma się szanse na związek

Polecane posty

Gość gość
Bez sensu to wszystko, nikt nie rozumie.

Gość gość
Tak mnie nieraz irytuje rozmowa z ludźmi, bo to taki dyskomfort że mam ochotę się gdzieś zaszyć.

Gość gość
Czytam komentarze na youtube pod filmikami po angielsku, bo po polsku ciężko cokolwiek znaleźć. I to nie jest pocieszające bo ludzie piszą że nie mogą wyleczyć. Nie raz to już myślę o samobójstwie

Gość gość
Idź na Mszę z modlitwa o uzdrowienie

Gość gość
Tu jest filmik na ten temat. https://youtu.be/i7xf8ORyaPo Poczytajcie komentarze i zobaczycie że nie przesadzam, tragiczne samopoczucie to skutek uboczny tej choroby i miałby tak każdy nawet miliarder czy inny człowiek spełniony w życiu.

Gość gość
Masz dysfunkcję trąbki Eustachiusza? Zerknij na film, na którym jest pokazany program do wykonywania 2 razy dziennie przez 3 tygodnie. Myślę, że warto spróbować. https://youtu.be/IKq2Yl-ywpQ

Gość gość
Oglądalem to i cwiczylem to coś mi tak strzelilo a cisnienie w uszach bylo jeszcze wieksze. Mam obrzęk a z obrzękiem to nic nie da.

Gość gośćluna
Każdy ma szanse.jedno ucho to raczej nie problem.ja bylam w zwiazku z cudownym mężczyzną,ktory miał niedosłuch obu uszu z aparatem.niestety zmarł nagle,ale dla chcącego nic trudnego,samoocena i bycie pewnym siebie to podstawa.każdy ma jakieś też zalety,które przyćmią jakieś niedomagania.powodzenia

Gość gość
Ja nie mam problemu z jednym uchem. Szkoda że nie potrafisz czytać ze zrozumieniem.