Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Alteanahi

Alsea pozdrawia samosie i kowbojki

Polecane posty

Gość Alteanahi

Jak nie tam to tu Was wieje. Proszę, proszę i mnie tu zawiało. Co tam Słodziaczki? ;*

Gość Alteanahi
RODO mi nie pozwala na takie wulgaryzmy.

Gość HSincognito
prawdziwa Alsea? to kim jestesm ? xD co tam Alseuka fajnie Cie tutaj widziec xD chociaz na tamtych forach nie mielismy duzo kontaktu ze soba wiesz kim jestem?

Gość gość
chce ciebie mieć

Gość Alteanahi
Tak prawdziwa, szczerze nie wiem kim jesteś, ponieważ minęło sporo czasu jak zniknęłam i usunęłam konta na kowbojkach i samosi, także, jeśli nie jesteś spapranym Tomkiem Tomczakiem bez jąder, to możesz sobie być.

Gość Alteanahi
Gość, ja siebie mam, wierz mi, dziwie się sobie, że sama ze sobą muszę żyć, więc Tobie kłopotów robić nie będę ;)

Gość Alteanahi
Coś kojarzę, ten down co robił fotki swojego pisiura do zdjęć lasek z forum? Piękne czasy...

Gość Alteanahi
Jak my wszyscy beke kręciliśmy. Kurła, jakie te forum jest schrzanione. Już mogliście się przenieść na tinychaty xD

Gość gość
alsea, ile masz lat? 24?

Gość Alteanahi
Po rozstaniu z narzeczonym, nie kręcą mnie spotkania z internetu xD Nie przeszkadza mi to jednak śmieszkować xD Boże jak ja za netem tęskniłam :D I za tą rozpierduchą :D No i nie sądzisz, że umówię się z kimś kto pokazuje swego pindola xD Chłopie, ja jestem posrana, ale nie aż tak :D W gruncie rzeczy wstydliwa ze mnie sucz. Gość: 27 lat, a za 5mc 28 mi walnie w kalendarzu.

Gość Alteanahi
Alsea, Aisea, Altea, Famous Girl, Wataha i Valkiria i nie wiem jakie jeszcze nicki miałam xD

Gość Alteanahi
Sernik tak jak Twoja mama.

Gość luffysaiyan
alsea wroc do mnie prosze

Gość gość
Alsea od jak dawna siedzisz na kafe że wiesz że Srynik to Sernik?

Gość gość
luffysaiyan dziś alsea wroc do mnie prosze x co to za podszyw? kto z kowbojek te podszywy pisze?

Gość Alteanahi
HomoSuperior : A no to byłam ja :D Mały troll nie jest zły :D Szukaj panny w swoim świecie i w swoim wieku dzieciaczku :P Nie umawiam się z nieznajomymi :D Narazie xD Srynik: Pytałeś o dziewictwo, a nie o dziecko. Nie rozmnażam się - jestem bezpłodna. Instagram - xD To by nawet mojej twarzy nie przyjęło xDDD

Gość Alteanahi
Gość: Napisałam Sernik, bo nie chciało mi się pisać Srynik xD Czy jak mu tam - lenistwo robi swoje :D A jestem tu odkąd założyłam ten temat i konto xD Także nie za długo :D

Gość Alteanahi
W sensie, że dziewice Ci lepiej wchodzą Sernik? Ja współczuje, że Ty tu czegoś szukasz, były prawiczku po rączce ;) Ale nie mój burdel i ch*j, więc dla mnie możesz i w placek z jabłkiem je*ać.

Gość Alteanahi
Skąd wiesz, jak nie ****asz xD

Gość Alteanahi
Nie martw się i tak już zdychasz na raka mózgu :D Arszenik.

Gość gość
nie ma tu miejsca dla takich cweli

Gość gość
mam pytanie kto jest ojcem dziecka alsea ? bo ten temat nie został nigdy rozwiązany ? kowbojki i samosia upadły a tutaj nie wiadomo nic nadal xd luffiego tutaj sprowadzić będzie beka ciekawe co się z nim dzieje xd ?

Gość gość
no to ja xD beke krecilem xDDD Alseuka xD ty nie kręciłeś beki tylko jesteś psychicznie chory i jesteś schizofrenikiem .Masz głębokie upośledzenie umysłowe ,to nie była beka tylko choroba umysłowa .Takie zachowanie i akcje jak ty robiłeś na samosi i kowbojkach to nic innego jak psychoza .To nie było zabawne ani nie śmieszyło na pewno nikogo ,ty po prostu jesteś chory i potrzebujesz pomocy psychiatry .Jesteś głęboko zaburzony i niebezpieczny dla otoczenia , to co robiłeś na tamtych forach było dnem dna .Żałosny byłeś i z uśmiechem politowania się patrzyło na te twoje chore akcje ...

Gość gość
dobre sobie dla byczego pokazywanie siuraka na kowbojkach /samosi to była beka xd to zakładanie damskiej bielizny stanika i majtek jakiś to też było dla beki ? czy to tylko zwykła psychoza ,upośledzenie umysłowe ? kto normalny zdrowy psychicznie dodaje swoje fotki na fora gdzie wali konia do greifruta albo na tiny chacie ? to kto dla beki tylko by dodawał swoje foto jak mierzy sobie fiuta linijką albo dokleja swojego penisa do ust jednej z użytkowniczek ? to trzeba być ostro pojepanym i mieć schizę niezłą żeby takie akcje robić ... Jeszcze fotki jak bzyka się dzifki z roksy i się to nagrywa na telefon a potem umieszcza na kowbojkach w szafie . To miało być dla beki zapewne xd tak wrzucanie swojej nagości i jeszcze jakiejś prostytutki z roksy podczas aktu płciowego xd zapewne to jest bardzo zabawne normalnie beka wielka bo pokazuje że uprawiał seks ..... porażka roku i żenada wielki byczy . Jeszcze jak przerabiał dla beki jakiś avatar pani zetki żeby była naga xd normalnie gorszej porażki to ze świecą szukać .Chłopie byłeś chyba największym niedorozwojem tam xd nie wstyd ci było dodawać ospermionego penisa na kowbojki albo fotki w damskiej bieliźnie ? nie było ci głupio dodawać penisa własnego na forum dla trolli i spamerów xd ?

Gość gość
alsea i co potem byczy i tobie by doklejał swojego siuraka do twarzy tak jak to robił z Olką xd oj ten dariusz on chyba źle rozumuje robienie beki no ale jak dla niego śmieszne jest walenie konia do greifruta na tiny chacie samosi albo mierzenie go linijką to polecam Tworki albo Choraszcze xd

Gość Alteanahi
Nikt nie jest dzieckiem i nikt nie jest ojcem. Nie ma dziecka, nie ma ojca, a ja bezpłodna jestem. Takie zakończenie dramatyczne xD Właśnie HomoSuperio robił sobie beke i jak sami napisaliście - mało śmieszne i porypane. Na samosi czy kowbojkach nie jedno zdjęcie moje trafiło z tinychatów, ale HomoSuperio nie wykorzystał żadnego mojego zdjęcia, a mógł. Także to jest zagadka? XD

Gość gość
Alsea, jesteś bezpłodna? :( Dlaczego mi o tym nie powiedziałaś?