Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nigdy nie związałabym sie z facetem, który był z łatwą babką albo chodził do bur

Polecane posty

Gość gość
z tego co mówisz wynika że sama porządna nie jesteś więc całe twoje ceregiele są żałosne Znajdź takiego samego *****cza jak ty i nie zawracaj głowy normalnym facetem

Gość gość
12:16 dla malp meskich jestem porzadna, bo jeszcze "nie dalam d**y"

Gość gość
fajni tez istnieja, mam kumpla i nie mam nic do facetow ogolem ale mowie tu o toksycznych maczo, ktorych chyba jest wielu niestety

Gość gość
A może kobiety które tak wyzywają prawiczków same nie są idealne i np. mają nadwagę?

Gość gość
12:24 ja uwazam, ze prawiczki sa bardzo fajne, gdyby tylko byli troche pewniejsi siebie i umieli dac znak, nie musza wyrywac lasek, ale np. traktowac jak kolezanke, zagadac, usmiechac sie, ubrac sie jakos fajnie w koszule, moga zarabiac minimum krajowe, ja bym takiego wziela.

Gość gość
napewno bardziej wartosciowy bedzie taki, niz wielki imprezowicz na stanowisku, ktory mial za duzo dobrobytu i wszystko latwo przychodzi, laska nie ta, to inna, tylko do bzykniecia i nastepna.

Gość gość
Mi nie przeszkadza, ze ktos mial "latwe partnerki" albo sam byl latwy (z zasady to idzie w parze), ale nie wzielambym faceta ktory placil za seks. Tacy maja cos z glowa moim zdaniem.

Gość gość
mi w sumie tez ogolem nie przeszkadzaja "latwi" jesli nie sa hipokrytami i nie obrazaja swoich partnerek :P zeby nei gloryfikowali dziewictwa bo to troche dziwne.

Gość prawi 124
wiesz , dziewictwo ma na pewno znaczenie .. Każdy facet wolałby dziewice nawet jeśli ci tego wprost nie powie .. Powodów jest wiele 0 a przyklad nie porównuje w łózku, bo nie ma z kim, druga sprawa - jeżeli panna zaprasza każdego do swojej nory, to nie traktuje seksu jako coś wyjątkowego, Nawet mój nauczyciel religi przyznał , że każdy woli dziewice , ale gdzie ja znalezc .. On wcale nie był księdzem, jednak miał pozwolenie na nauczanie

Gość gość
12:39 ty sobie mozesz wolec dziewice, skoro jestes prawikiem, ale taki *****cz niekoniecznie, zreszta co moze dziewice laczyc z takim, on pewnie woli doswiadczone laski i taka mu nie dogodzi.

Gość gość
no ogolnie latwa z latwym, dziewica z prawiczkiem chyba najsensowniej, ewentualnie jak ktos niedoswiadczony to nie z latwym k*********m tylko z kims po dluzszym zwiazku, co nie traktuje seksu lekko.

Gość gość
Na sex łatwe, na żony dziewice.

Gość gość
na meza porzadni, do omijania latwi

Gość gość
Ja nie uwazam, ze ludzie w ogole moga byc latwi. Dlatego mi nie przeszkadza zycie seksualne innych. O ile mnie nie zdradza to co mnie obchodzi z kim kiedyz sypial?

Gość gość
dziś i niech to pozostanie puentą tego tematu.

Gość gość
gość dziś "Udaje ze jest ok nie mowie o swoich pogladach na poczatku albo mowie ze to nic takiego i przeszlosc sie nie liczy i jak powie to bach" x Czyli najkrócej mówiąc jesteś zwykłą manipulantką i kłamcą. I z takim podejściem dziwisz się, że nie możesz nikogo znaleźć. Zostaje ci tylko wibrator xD x Nie dziwie sie, po prostu widze jacy sa faceci.To lepiej zebym przymknela oko, udawała że nie widzę? Jak powiem od początku ze nie akceptuje tego i tego to niestety zostane wyrolowana. I kto wtedy bedzie klamca.?Poza tym kto powiedział, że nie moge nikogo znaleźć. Jestem w związku z chłopakiem.

Gość gość
Juz to widze, jak faceci wolą dziewicę. Jak bylam 21 letnia dziewica to wiekszosc sie dziwila, niektorzy mnie zostawiali. Szkoda bylo im czasu. Po paru latach sie obudzil jeden z nich ze nadaje sie na zone-a kop w d**e. Faceci jak biora dziewice to Chyba tylko po to, zeby przypadkiem sie nie puscila. Nic wyjątkowego w tym nie widzą, ot blona jest moze byc moze jej nie byc, a jak jest to lepiej bo przynajmniej jest szansa, ze laska sie nie pusci tak szybko albo w ogole.Z takiej perspektywy patrza faceci, kobiety z innej.

Gość gość
Albo sa bardzo mlodzi i naiwni. Jak poznalam meza to mial 18 lat. Twierdzil, ze z dziewica sie ozeni, a sam mial przebieg ktory zaskoczyl nawet moja liberalna osobe :P Na szczescie od tego czasu podejscie zmienil i teraz sam sie wzdryga jak mysi o tym jak seksistowskie byly jego niektore poglady.

Gość gość
Nie związałabym się z takim facetem niezależnie od tego jaki ma charakter czy wyglad, bo to źle w ogóle swiadczy o człowieku. Ze nie ma wymagan, jest głupi, leniwy i nie chce mu sie szukac i zdobyc tej jedynej tylko bierze co jest latwego pod ręka i w dodatku jest nieodpowiedzialny bo taka moze go czyms zarazic. Poza tym zdrada w przypadku łatwej babki jest pewna-nikt sie nie zmienia, a jesli juz to na chwile z milosci albo dla korzysci , (tez zauwazylam ze te latwe sa sprytne i potrafia sie kamuflowac ,a milosc u nich jest tylko do pieniedzy ) i tak czy siak zdrada bedzie ato tez wplywa na psychike i niestety przeklada sie na kolejne zwiazki, na podejscie faceta byc moze do niewinnej dziewczyny. I jest opcja ze lubi seks za bardzo i jak bedzie go miał z taka d****** to potem nie przestawi sie na normalny tryb z kobietą.

Gość gość
Z ta zazdroscia to prawda. Moj byl bardzo zazdrosny, ale z tym go ustawilam.

Gość gość
dziś "(...) Z takiej perspektywy patrza faceci, kobiety z innej." z Jakiej patrzą kobiety?

Gość gość
No ja np. mam tak, ze nie traktuje seksu jako potrzeby fizjologicznej.Nie czuje chęci samej w sobie. Ale gdy się zakocham mam wysokie libido i wtedy tylko mogłabym robić to z tą osobą.Autentycznie pragne sie z nim "połączyć" w każdy mozliwy sposób i seks jest sposobem na wyrażenie uczuć. Oczywiscie ciało tez musi mi sie podobac ale samo w sobie nie wywoluje we mnie dziwnych mysli czy pozadania. Jest jak obraz na ktory popatrze, pomysle ze ladny i zapominam w sekundzie. O żadnej innej nie myślę, nie czuje potrzeby dowartosciowywania sie w ten sposób. Miałam 1 chłopaka w wieku 23l, teraz mam 26 . Nie masturbuje sie tez.

Gość gość
A z takim bez doswiadczenia albo jesli zatail a ma doswiadczenie z prostytutka? Co lepsze?

Gość gość
kobiety to hipokrytki dają d**y każdemu w związku i chcą porządnego faceta

Gość gość
Każdemu w związku lol. Ból d**y tego typu może mieć tylko prawiczek z bólem stulejarskim. Dlatego żadna kobieta takiego psychopaty nie chce.

Gość gość
Porządni mężczyźni nie chcą niedziewicy bo taka się nie szanuje i jest osyfiona przez byłych.

Gość gość
Nie jesteś dziewicą to znaczy że się nie szanujesz

Gość gość
Porządny nie równa się taki który nie bzykal. Idź na terapię.

Gość gość
Jak wlacze czat, umowie sie na seks, wtedy nie bedzie wysmiewania ze prawik? To lepsze? Sorry ale nie jestescie na moim poziomie ci co sie z takich smieja. Potrafie tak zrobic tylko nie o to chodzi.