Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nigdy nie związałabym sie z facetem, który był z łatwą babką albo chodził do bur

Polecane posty

Gość gość

burdelu. Na początku sprawdzam po cichu każdego kandydata i niestety 99% facetów odpada! Straszne czasy ;/

Gość gość
A jak to sprawdzisz jezeli ktos cie oklamie?

Gość gość
Nigdy nie byłem i nie pójdę do burdelu. Nigdy nie byłem z łatwą babką. Nawet prawiczkiem jestem mimo trzydziestki. Jak więc wytłumaczyć to, że traktowany jestem przez kobiety jak gõwno? Baby same nie wiedzą czego chcą:o

Gość gość
Testuje w innych błahych i poważniejszych sytuacjach, prowokuje do różnych sytuacji w tym własnie pojscia do burdelu ale przez kolegów; Udaje ze jest ok nie mowie o swoich pogladach na poczatku albo mowie ze to nic takiego i przeszlosc sie nie liczy i jak powie to bach

Gość gość
10:30 bo może masz coś z charakterem nie tak. Fajnie ze jestes nieruszany ale ciekawe jaki jest powód. Moze inni go widza i dlatego nie traktuja Cie dobrze;)

Gość gość
Do 10:32 A jezeli ktos te testy bedzie wyczuwal i postapi zgodnie z twoim oczekiwaniem a pojdzie sobie sam w tajemnicy to co wtedy zrobisz?

Gość gość
czego oczy nie widzą, czego uszy nie słyszą tego sercu nie żal:)

Gość gość
Przykre ze trzeba takie rzeczy pisac ale warto kobiete uswiadomic jak moze byc,widocznie mloda i niedoswiadczona jeszcze.

Gość gość
Najlepsza rada jest taka zeby nie sprawdzac,nie myslec nad rzeczami na ktore wplywu nie mamy,miec zawsze dystans do drugiego czlowieka i ograniczone zaufanie.

Gość gość
no co ty :P przecież jak chodzi do burdelu to miał kilkaset lasek to wie co i jak, nie to co prawiczek :P

Gość gość
śmieszne hahaha Przecież wszystkie kobiety się puszczają więc jakim prawem kobieta może wymagać żeby facet był porządny Przecież to kobiety pracują w burdelach to kobiety są łatwe więc cała gadanina nie ma sensu

Gość gość
kobiety to hipokrytki, chodzą po klubach i rozstawiają kapsko byle komu, przeżywają przygode, ale im wolno bo od zarania świata nawet kur)ew sie kur)wami nie nazywało tylko delikatnie "kobieta lekkich obyczajów", niech już przyjdzie koniec świata bo nie zniose dłużej patrzenia na ten zakłamany ludzki bajzel :o

Gość gość
Nie robcie z kobiet k***w bo tak nie jest.Znikomy procent zostaje prostytutkami.Wiecej mezczyzn zdradza niz kobiet.

Gość gość
Czuję sentyment do pewnej łatwej dziewczyny. To ona wprowadziła mnie w cudowny świat rozkoszy cielesnych. Gdyby nie ona dużo czasu jeszcze by upłynęło zanim zobaczyłbym nagie ciało dziewczyny.

Gość gość
ale kobiety sie bzykaja przed slubem czy zwiazkeim juz od 16stki z setkami facetow i mowia potem ze mialy jednego to co ze nei pracuja jako dzifffki skoro i tak sie prowadza

Gość gość
Ała... Otóż. "otÓŻ"

Gość gość
Boże no naprawdę dziękuję za uświadomienie.

Gość gość
dziś Dokładnie, z jednej strony chcą aby kobieta była tą jedyną a z drugiej nie chcą prawiczków. Z jednej chcą być najważniejsze a często same w młodości były "inne".

Gość gość
Prawiczkowie. Waszym problemem nie jest to, że nie uprawialiście seksu. Waszym problemem jest to, że siadło wam to na mózg i zdyskwalifikowało u normalnych ludzi.

Gość gość
A ja chodziłem do burdelu z niektórymi moimi ex. I co wtedy?

Gość gość
11.37 dokładnie. I najczęściej prawiczkowie to takie ciapy nie męskie, bez własnego zdania, bez poczucia humoru i spontaniczności, nie potrafiące okazać pożądania kobiecie, często bojazliwi i mamisynkowie. To w TYM tkwi problem a nie w samym byciu prawiczkiem! Najgorsze są te skrajności u facetów właśnie.

Gość gość
"Udaje ze jest ok nie mowie o swoich pogladach na poczatku albo mowie ze to nic takiego i przeszlosc sie nie liczy i jak powie to bach" x Czyli najkrócej mówiąc jesteś zwykłą manipulantką i kłamcą. I z takim podejściem dziwisz się, że nie możesz nikogo znaleźć. Zostaje ci tylko wibrator xD

Gość gość
Kobiety które boją się mężczyzn którzy byli w burdelu lub spotykali się z latwymi dziewczynami, boją się nie podolaja w kwestii seksu. :)

Gość gość
dziś Oj tam oj tam, życie singla też może być spoko podobno.

Gość gość
11:55 to u wielu kobiet naturalne, niektore nie sa swiadome, ze tak robia. Musimy byc uwazne, zeby nas ktos nie wyrolowal, ja tam nie chce byc samotna matka bo jakis *****cz powie, ze kocha i jestem miloscia jego zycia, a ja sie dam oszukac :) sory, jestem w stanie wiele z siebie dac jak ktos jest godny zaufania, cichociemne cwaniaki stroszace piorka, popisujace sie przed dziewczynami i kolezkami sa dla mnie obrzydliwe. Musze na takich patrzec, mysla tacy, ze sa najlepsi i moga miec kazda. Juz z dwojga zlego wole prawiczka, serio.

Gość gość
albo ci cwaniacy, co przespali sie z latwymi jednoczesnie nimi gardza i chca porzadnej. Zalosne :D nawet nie wiedza, jacy sa glupi. Lubie takich zwodzic. I tak nie sa zdolni do uczuc wyzszych takie zalosne *****cze.