Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Znajomi partnera i ja..

Polecane posty

Gość gość

Mój partner 35letni facet, ma 2 dobrych znajomych, którzy mnie nie lubią. Dlaczego? Długo nie wiedziałam, ale zrozumiałam o co chodzi za późno. Uwielbiają była mojego partnera. Non stop jestem do niej porównywana. Powiedziałam partnerowi, ze sytuacja jest dziwna, nie podoba mi się. Na co on odpowiedział, ze z nich nigdy nie zrezygnuje. Jesteśmy dorośli, a tu słowa dziecka. To nie są przyjaciele, a znajomi z pracy. Którzy mówią mu, by wrocil do bylej, bo oni mnie z nim nie widzą. Mam tego dosyć, jak na to reagować?

Gość gość
Tzn? Pierwszy raz pisze, o tym. Gdzie było?

Gość gość
Kolegów stawia wyżej od Ciebie. Ten związek chyba nie ma sensu. Zakoncz to. Uwolnisz się raz na zawsze od jego kolegów. I rozumiem Cie bo też mam dość kolegów faceta. Lepiej być samej niż się męczyć.

Gość gość
Najlepszy portal randkowy online - randkujemy.cf wyprobuj juz teraz! Za darmo!

Gość gość
14.13 dokladnie. Czy jego znajomi cos Ci dogadywali w jego obecności? Jak on się zachował? Pewnie Cie nie broni przed ich uwagami i aluzjami (o tym ze była jest lepsza), zgadlam?

Gość gość
Twój facet to niedojrzaly dzieciak. 35lat i on się kolegów słucha? Jest niedorozwiniety? Uposledzony? Co z nim nie tak? Dojrzały favet kolegom powiedziałby, ze to jego życie, jego partnerka i skończyłby temat. Inną sprawą jest taka, ze on sam musi na Ciebie gadać do nich dlatego pozwalają sobie na uwagi. Co świadczy o tym co wyżej, sierota, miernota i uposledzeniec, nie wiszący że koledzy go nie szanują, A być może faktycznie mu zazdroszczą Ciebie. To niezdrowe, ze aż tak się Tobą i waszym związkiem interesują. Może któryś się w tobie podkochuje co?

Gość gość
Zazdroszczą mu, dlatego gadaja o bylej, pewnie wyglądasz lepiej od tamtej hahaha a ten jolop się słucha ich haha pogon sama dziada