Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nikt12

tęsknota

Polecane posty

Witam na wstępie opowiem że mam 22 lata jestem młodą osobą i mój problem polega na tym że byłem z dziewczyną 5 lat w związku rozeszliśmy się w lipcu ubiegłego roku , powodów było wiele , a rozstanie było bardzo burzliwe obecnie moja eks jest w nowym związku , mięło już tyle czasu a ja dalej myślę nie ma dnia ani godziny żebym nie myślał fakt mniej cierpię niż na początku ale jednak dalej wspominam czasem nawet potrafię pojechać pod jej dom stanąć dalej i myśleć wspominać i się obwiniać nie mamy kontaktu od września tamtego roku , nie raz kusi mnie żeby się odezwać porozmawiać ale to było by głupie , kolejnym problemem jest że nie mogę się przełamać na poznanie kogoś nowego cały czas porównuję do byłej , z takim nastawieniem boję się że zostanę sam , była to moja pierwsza miłość i ja byłem jej pierwszą miłością po rozstaniu trochę się podłamałem wpadłem w alkohol narkotyki itp wszyscy moi znajomi mówią że nadal ją kocham i chyba to prawda , wiem ze to forum dla kobiet ale właśnie chciałbym kochane kobietki żebyście mi coś doradziły ,

Gość gość
Daj sobie czas.... wiem, że to frazes ale tylko czas ci pomoże. Teraz cierpisz i jest to normalne ale nie skupiaj się na niej tylko na sobie. Nigdy nie będziesz szczęśliwy jeśli się z tym nie pogodzisz. Ja tak miałam...skupiam się na uczuciu do eks a zaniedbalalm świetnego faceta, który był obok mnie. Dzisiaj jestem sama ale widzę swoje bledy.

doskonale wiem o czym mówisz , tylko cały czas głowię się nad tym a może spróbować coś zagadać zaczepić , chciałbym żeby wiedziała co czuję teraz po prawie półtora roku