Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Brak okresu test negatywny

Polecane posty

Gość gość

sierpnia, miesiączkę dostałam 26 sierpnia, następny raz kochalismy się 26 września miesiączkę powinnam dostać 27 września lecz zamiast okresu dostałam plamienia które trwały 3 dni i potem cisza.. Test robiłam przed wczoraj był negatywny. Czy jest możliwość zajścia w ciąże?

Gość gość
Możliwe że jesteś w ciąży,owulacja mogła się przesunąć.Mi pozytywny test wyszedł dopiero tydzień po spodziewanej miesiączce

Gość gość
No nie licząc tych plamien to robiłam test właśnie 6 dni po spodziewane miesiączce.

Gość gość
Dni płodne nie zawsze wypadają wtedy kiedy nam się wydaje, wpływa na to wiele czynników min. stres, alkohol, imprezy, nieprzespane noce i wiele innych. Same nie jesteśmy w stanie precyzyjne określić kiedy konkretnie jest dzień płodny. A musicie pamiętać drogie panie, że plemniki w naszych ciałach mogą przeżyć nawet do 5 dni. Dlatego określanie na "oko" dni płodnych jest strzelaniem jak kulą w płot. Jeśli nie lubisz ryzykować i się martwić gdy okres nie nadchodzi to może warto jest zastosować metodę na miarę XXI wieku ;p tester owulacji ze śliny afrodyta? Spróbuj a na pewno nie pożałujesz. Ja już stosuje od wielu lat. Tani, wygodny i niezwykle gadżeciarski. ;)