Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Luki37

Koleżanka z mazowieckiego poszukiwana do stałego układu :)

Polecane posty

Gość Luki37

Jak w temacie :) Ja 37 lat, wzrost 193, waga 101. Budowa ciała atletyczna. W gaciach - europejski średniak (bez ściemy). Na początek proponuję spotkanie przy kawie/winie/kolacji. Później -zobaczymy. Zainteresowane dziewczyny zapraszam do korespondencji: lukasz.jasinski1981@wp.pl Ludziom niezainteresowanym serdecznie dziękuję za zbędne komentarze. Pozdrawiam.

Gość gość
Masz nadwagę :O

Gość Luki37
Zmartwię Cię, ale nie ;). Chyba, że posłużysz się standardem wzoru BMI. Wtedy wyjdzie nawet spora :D. Odżywiam się zdrowo, ćwiczę siłowo, biegam. Wyglądam raczej na normalnego faceta. Tzw. rurek nie noszę, bo w nich nie gustuję. Poza tym nigdy nie pasował mi model "wieszaka" jako wzór męskości. Każdy ma swój typ i raczej wypadałoby to uszanować. Pozdro :).

Gość Luki37
Może mam, a może i nie mam. Co to wniesie do tematu? Chcecie drwić z kogoś, to zapraszam do innego tematu. Prosiłem o zachowanie głupich komentarzy dla siebie. Ale skoro już jesteś taka/ki ciekawska/ski: nie, formalnie nie mam :p.

Gość gość
Może mam, a może i nie mam. Co to wniesie do tematu? X Dla mnie ma, bo nie wejdę w taki układ z kimś kto ma żonę :O

Gość porucznik Frank Strozah
Nieźle to obstawiliśmy. Mam policjantów od frontu i parę wozów z tyłu. Całkiem dobrze. To nasi najlepsi ludzie, sam wybrałem każdego z nich: Jackson, Luki, Nico... Oni są najlepsi, wiedza jak sie do tego zabrać, nie raz już to robili. :-D:D:D:classic_cool:

Gość Luki37
porucznik Frank Strozah dziś Masz wybujałą wyobraźnię :D.

Gość porucznik Frank Strozah
Zatrzymaj to dla siebie. Ci faceci wykonują swoja robotę jak my. To jest ich gra i pozwólmy im się w nią bawić :P:P:P:classic_cool:

Gość gość
A co Pan, Panie Luki oferuje w zamian?

Gość Luki37
Swoje towarzystwo i całego siebie, jeśli oczywiście obojgu zaiskrzy. Jakby co pisz na maila: lukasz.jasinski1981@wp.pl :)

Gość gość
Seks randki pokazy fotki. Lale gotowe na wszystko już dziś! Oferty z polski i zagranicy, znajdź laske z okolicy www.eiaski24.Gq

Gość Luki37
Jakbym chciał skożystać z "gotowca", to raczej bym tu nie pisał