Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ciagle boli mnie brzuch mam dosyc

Polecane posty

Gość gość

Mam dosyc juz wszystkiego. Najpierw w wieku 13 lat nadzerka na 12nicy, potem w wieku 28 usuniecie pecherzyka po ktorym moje zcie zamienilo sie w koszmar. zrobilam pare badan typu usg, gastro, nic nie wyszlo, a moje samopoczucie coraz gorsze. oprocz bolow brzucha - zoladka i jelit, biegunek doszly bole glowy, mety przed oczami, bole kregoslupa, karku, strzelanie w nim, wykrecanie w kolanach, cuda nie widy, zawroty glowy. Byl czas ze co miesiac bylo mi co innego a czasem dwie rzeczy naraz. W lipcu tego roku bole brzucha i biegunki staly sie nie do wytrzymania, zrobilam troche roznych badan. Prawdopodobnie borelioza i candida. Jestem wykonczona leczenia jeszcze nie zaczelam, bo lekarka do ktorej sie udalam, a jako jedyna mi chociaz troche pomogla, najpierw dala mu kuracje flukonazolem, bo powiedziala ze mam ewidentnie candide a bez tego leczenia abxami nie zrobimy na borelioze. Bralam leki, bylo troche lepiej ale shcudlam jeszczeb ardziej na tej diecie antygrzybiczej i durna zaczelam znow jesc po staremu, w tym cukry. ZNow czuje sie jak gowno, do tej lekarki nawet nie dzwonie bo az mi glupio. Codziennie calodniowe bole brzucha, poranne biegunki, potem i tak wzdecia, krecenie w brzuchu, boje sie cokolwiek zjesc jesli muszeg dzies isc. Jestem wykonczona, niedlugo ide na ponowna gastro i kolono... Z tymi wynikami mam wrocic do tej lekarki...Kuzwa ile mozna sie meczyc. Odstawilam cukry, biore znow flukonazol;((( jak teraz nie pomoze to sie pochlastam. Dodam ze zrobilam lamblie i yersinie z krwi. Wyszly negatywnie chociaz z yersinii w jednej klasie wyszlo dosc wysokie bialko.. Dlaczego jedni nie wiedza co to gastroskopia i bole brzucha a drugi sie tak meczy... Zyc sie nie chce mam male dziecko zaniedbuje je bo nie mam sily... Chcialabym zrobic lepsze badania w lepszych labach ale nie stac mnie na to juz po prostu;(((((( do 2016 roku naprawde czulam sie niezle pomijajac tamta nadzerke....normalnie funkcjonowalam;(((((

Gość gość
Nie stresuj sie, w innych labach zrobilabys te same badania, bo to sa miedzynarodowe standardy. Co najwyzej zakres testow moze byc wiekszy. Trzymaj diete ale tez udaj sie do swojej lekarki, lepiej leczyc sie niz nie. Leki przeciw boreliozie powinnas zazywac jak najszybciej. Trzymaj diete, dasz rade, my w domu od 30 lat nie jemy cukru, da sie. Ale przede wszystkim leczenie boreliozy.

Gość gość
Jakie leczenie boleriozy?!przeciez tego nie wyleczy

Gość gość
dzieki za odzew, bede leczyla ale ta borelioza nie wyszla wprost, chocoaz ona twierdzi, ze owszem i ja nie wiem, jedni mi radza robic jeszczej akis test inni sie leczyc u niej trzeci zrobic test i leczyc u kogos innego, bo ona jest kompletnie nieznana w srodowisku boreliozowym=moze byc kiepska. ale mnie kuzwa nie stac na jakiegos lekarza z wroclawia katowic czy warszawy, do tego leki dojazdy ja sie zagubilam juz totalnie ;(( wczoraj czulam sie najgorzej chyba w zyciu. ciagle przelewanie w brzuchu, bole skurcze, jelita to twardnieja mi na kamien. wzielam wczoraj pierwsza dawke flukonazolu cukier odstawilam oby pomoglo bo ja sie pochlastam po prostu. co do leczenia czy nie boREliozy... faktycznie mozna ja zaleczyc ale ponoc mozna i wyleczyc. mi chodzi o jakies normalne funkcjonowanie, ja nie widze tak sie meczyc cale zycie;///

Gość gość
ja ostatnio mam straszne bóle brzucha i problemy z biegunkami, nie wiem czym to jest spowodowane, ale w domu miałam preparat intesta i póki co jest naprawdę super. po biegunkach ani śladu, robię normalną kupę w końcu

Gość gość
A robiłaś kolono?