Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zapalenie dróg moczowych

Polecane posty

Gość gość

Od początku ciąży mam problem z pieczeniem pochwy- już trzy miesiące, parciem na mocz, a jak idę do łazienki to prawie wcale nie sikam. To jest takie dziwne uczucie nie wiem dokładnie jak to opisac. W internecie wpisuje objawy i komukolwiek mówię to wychodzi zapalenie dróg moczowych. Bylam w szpitalu. Tego samego dnia co mnie wypuścili spowrotem to wróciło. Miałam ponoć zapalenie dróg moczowych, później grzybice- brałam antybiotyk pomógł, ale objawy nadal są. Mialam dużo bakterii . Teraz mój ginekolog mówi, że nie mam wcale już bakterii i już mi nie przepisze leków żadnych, bo wszystko dobrze jest. A z tym nie mogę już wytrzymać. I już sama nie wiem co to jest. Ale to raz mam raz nie. Kiedy chce wraca. Zazwyczaj każdego dnia mam nawet cały dzień z tym nie da się siedzieć wcale, ani normalnie funkcjonować i robić najmniejsze czynności. Najmniej to czuje jak leże .

Gość gość
Przemywaj się kefirem, nie wróci grzybica. Pij więcej wody i pomiędzy nogi ciepła butelka z wodą. Tylko z tą butelka nie wiem, czy nie ryzykowne, bo ty w ciąży jesteś.

Gość gość
Kefor sprawi ulge, jednak moze byc potzebna masc typu monistat a na zapalenie drog moczowych antybiotyk. O masc popytaj w aptece.