Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy też znacie takie kobiety, które męża ciągną tylko do swojej rodziny?

Polecane posty

Gość gość

Bratowa męża tak robi. Masakra, nikt nic złego jej nie zrobił, a onaw kółko unika tej rodziny, chłopa tak urobiła, że wiecznie nie ma czasu dla własnych braci, widzi się z nimi na żywo raz na parę miesięcy, a do tamtej rodziny latają co chwilę. U tego człowieka wraz z ożenkiem przyszła też zmiana osobowości, z człowieka otwartego stał sie ultrakatolikiem, unika rodziny bo ich rodzina do kościoła to tak różnie. Ich dziecko nie zna naszego dziecka praktycznie, nie zna kuzynek, nie widują się.

Gość gość
Przed mężem miałam chłopaka, który zachowywał się identycznie jak ta bratowa. Jeździliśmy tylko do jego rodziny, a do moich rodziców na rocznicę ślubu czy nawet na zwykłą kawę był taaaaki problem z pójściem!

Gość gość
Mój były teść padł ofiarą czegoś takiego. Miał 3 braci i przez 10 lat żadnego nie widziałem u nich na rodzinnej imprezie. Natomiast siostrę teściowej zawsze.

Gość gość
Znam sytuację, w której mężczyzna z własnej woli nie jeździ do swoich rodziców i rodzeństwa po tym jak go potraktowali (głównie rodzice, ale rodzeństwo chętnie mieszało żeby wyszło na ich) ale oni i tak nie rozumieją "o co mu chodzi" i są święcie przekonani, że to zła żona tak go urobiła :D Swojej winy nie widzą.

Gość gość
Mój mąż odciął się od toksycznej rodziny na długo przed ślubem. Odkąd jesteśmy razem to oczywiście moja wina.

Gość gość
, 16.28 o tak, tak. Ja też jestem tą zła.

Gość gość
Tak, znam taki przypadek. Facet olewa swoją rodzinę, a ciągle jeździ i zaprasza do siebie rodzinę konkubiny. Co ciekawe ze swoją rodziną zawsze miał dobre stosunki.

Gość gość
Chyba większość kobiet tak robi, bo faceci jakoś nie czują "rodziny".

Gość gość
Autorko a Twoj brat jest ułomny ? niepełnosprawny ? Jesli nie to musicie byz beznadziejna rodzina skoro ma was w d***e .