Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy odezwałybyście się do takiego faceta?

Polecane posty

Gość gość

który napisał do was po uwaga ROKU od randki? Randka była jedna, poznalismy się na zywo tzn. on przysiadł się w bibliotece

Gość gość
tak idz z nim na randke i zerwij kontakt heh

Gość gość
Nie ma mowy, honor by mi nie pozwalał żeby to kontynuowac, wiadomo ze bylabym opcja zapasową. Pewnie nie spodobalas mu sie za bardzo i potem krecil z innymi, miał inne znajomości lub związki ale opcje na seks mu się skończyły i uderzył do Ciebie z braku laku, pomyslal ,,a nuż się uda", liczy ze Cie urobi. A takie opcje zapasowe to faceci lubia miec. Wręcz gdybyś się zgodziła chętnie na randki z nim to w duchu by się śmiał z Ciebie ze się nie szanujesz, skoro kiedyś Cie olal a Ty teraz przylatujesz jak piesek, ze Ci zależy i tylko czekalas aż on się odezwie. Ja bym takiemu NIC nie odpisala albo...wysmiala go dowalajac jakimś ironicznym tekstem. Pokaz mu ze nie jestes idiotka.

Gość gość
A ja wręcz przeciwnie, myśle ze jeśli chcesz to spotykaj się z nim, zwodził go, niech stawia ci obiady czy fajne wyjścia,a jak będzie cię chciał zaciągnąć do łóżka to zakończ znajomość, wtedy się odegrasz na nim :D

Gość gość
Zrobiłabym to samo co osoba z 18.01 :) korzystaj

Gość gość
Tylko, ze ja wtedy jak poszłam z nim na ta randke powiedzialam mu ze mozemy byc tylko znajomymi bo kogoś mam ( faktycznie kogos wtedy mialam). Myslicie, ze dlatego mogl sie az tyl nie odzywac?

Gość gość
Zwyczajnie jak każda chciała mieć oficjalnie jednego, no i drugiego frajera żeby zabiegał pomimo odrzucenia, co by jej było przyjemnie :-D

Gość gość
tak dlatego , masakra

Gość Nów_______
Jakby mi był potrzebny do zajścia w ciążę to tak, czemu nie. Mógłby się nawet odezwać po pięciu latach. Ważne, że ten twój się odezwał.

Gość gość
Po chooy? Nie zadziało się nic co by było powodem kontynuacji znajomości to co niby miałoby się wydarzyć przez rok. Chyba tylko tyle że zabrakło towarzystwa więc się przypomniało o starym kicie do zapchania dziury.