Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

NataliaMysz

Ubrania dla przyszłych mam :)

Polecane posty

Gość Ewela91
Ja będąc w ciąży na początku zupełnie nie wiedziałam, gdzie najlepiej kupować ubrania, byłam zupełnie zielona w tym temacie :) Zaczęłam podpytywać i jedna koleżanka poleciła mi sklep 9fashion. Spróbowałam, zamówiłam raz i... potem właściwie nie kupowałam już nigdzie indziej ;) Zamówiłam tam naprawdę sporo ubrań i właściwie z każdej jednej rzeczy byłam zadowolona. Dlatego mogę ich z czystym sumieniem polecić :)

Gość Iza828
Ja sporo kupowałam, będąc w ciąży. Właściwie głównie przez internet, bo u mnie nie ma zbyt wielu sklepów dla "ciężarówek" ;) Wypróbowałam kilka sklepów i najlepiej chyba wspominam 9fashion, zawsze wszystko szybko, na czas, sprawnie, a i ubrania dobrej jakości i w dobrym rozmiarze. Więc jak szukasz ciuszków dla siebie to polecam spróbować tam :)

Gość olka2d
Laski, ja też kojarzę sklep, o którym tu piszecie. Zamawiałam tam tylko raz, ale faktycznie byłam bardzo zadowolona. Sukienka do dziś jest w świetnym stanie i czasem aż mi szkoda, że już na mnie nie pasuje, bo jest też śliczna ;)

Gość Megi45c
Jestem w pierwszej ciąży i dopiero zbieram opinie nt różnych sklepów... moje kumpele faktycznie coś ostatnio wspominały o tym 9fashion, a skoro i Wy o nim piszecie, to muszę jeszcze je podpytać :)

Gość Kasia12c
Jestem teraz w drugiej ciąży i jak Was czytam to aż sobie przypomniałam, że w pierwszej też coś zamawiałam na tym 9fashion. Muszę zrobić porządki i znaleźć tamte rzeczy, bo z tego co pamiętam to były całkiem fajne i ładne :)

Gość Tęcza23
Ja jestem dopiero początkująca, to moja pierwsza ciąża i to sam początek. Dlatego szukam informacji gdzie mogę i podpytuję kogo tylko mogę ;) Opinie moich koleżanek są podzielone, ale faktycznie sporo z nich wspominało o tym 9fashion... a widzę że i wy ten sklep polecacie. Chyba zamówię tam coś na próbę :)

Gość Ewa lis
Obejrzałam sobie ubrania na tym 9fashion i na początek zamówiłam dwie sukienki, które są przeznaczone też do karmienia. Jak przyjdą to je zrecenzuję, ale na razie zdjęcia mnie oczarowały :)

Gość Mama821
Zobacz sobie jeszcze na 9fashion na spodnie :)

Gość Jolka802
A o których spodniach konkretnie mówisz?

Gość Stawarska
Ogólnie wydaje mi się że wszystkie są super, ja mam NAKI i uwielbiam je. Sa mega wygodne