Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Sex w ciąży

Polecane posty

Gość gość

Wczoraj kocham. Się. Z. Moja. Żona. Jest w. 7 miesiącu chyba przegiooem. 40.min ostrego. Dymana. W cioke. Dupke. Naprawdę nie. Mogłem. Się. Powstrzymać

Gość gość
przynajmniej dziecko nie będzie niedorobione

Gość gość
Śmieszne. Naprawdę musiałem. Ja. Ostro dymac. Miła białe. Pończochy stringi jej. Znowu. Mi staje

Gość gość
No i co w tym niezwykłego? Kobiety w ciąży mają wysokie libido i wydzielają chyba więcej feromonów. My się bzykaliśmy do rozwiązania, prawdę mówiąc dzięki temu przyspieszyliśmy poród o tydzień bo też było ostro ale dziecko mamy jak najbardziej OK.

Gość gość
o pupie nie zapomnij

Gość gość
Coś w tym jest że kobiety w ciąży mają duże potrzeby seksualne. Nie wiem czemu ale mnie sex z kobieta w ciąży sprawia ogromną przyjemność. Z dwiema kobietami w ciąży uprawiałem sex. Pierwszy raz taki sex przytrafił mi się z przypadkowo poznaną kobieta a właściwie to matką z 7 letnią córeczką którą mąż rzucił gdy dowiedział się że jest w ciąży!! Drugi raz z koleżanką w 7 miesiącu ciąży Była sama potrzebowała czułości ciepła i seksu. Za równo z jedną jak i drugą liczyłem na związek ale nie wiem czemu one nie chciały związku tylko seksu.