Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ogromna blacha jablecznika za niecale 5 zl

Polecane posty

Gość gość

jajka kupuje w promo w biedrze 20 szt za 6 zl, wiec 4 jajka to- 1,20, 3szkl mąki - 70gr, margaryna tortowa -1,30, szklanka cukru - 60gr, lyzeczka proszku do pieczenia i lyzka cynamonu, niech bedzie 50 gr. jabłaka zebralam z dzikiej jablonki, wiec za darmo. :-)

Gość gość
Cala margaryne dajesz na 3 szkl maki?szukam.dobrwgo ale nie za tlustego przepisu

Gość gość
margaryna ma 250, mozna dodac 200 i tez bedzie ok, albo maslo

Gość gość
tyle, ze maslo podbije cene ciasta o 100% :-)

Gość gość
Zapros mnie na ciasto w zamian pomasuje ci cycki;-)

Gość gość
ciasto jest pyszne, a cycki moge sobie sama pomasować, wiec nie jest to kuszaca propozycja :-D

Gość gość
Jesteś dobrą gospodynią bo potrafisz za parę złotych zrobic coś pysznego .Moje słowa uznania dla Ciebie :)

Gość gość
19.16, tez mam szarlotke dzisiaj, mozesz mi pomasowac

Gość gość
Mnie tez!mam sernik, moze byc?

Gość gość
Czy za piwo i kielbaske pomasujesz mi cycki, 19.16?

Gość gość
Daje kawalek pizzy, wymasujesz?

Gość gość
Gdzie mieszkasz , 19.16?Dasz rade pojechac do Krakowa?Jesli za daleko, to moja kolezanka z Gdanska tez ma jablecznik i winko do tego.Ja mam karpatke jesli pasuje

Gość gość
Widze, ze jablecznik podzialal na wyobraznie :-)

Gość amBrożyk
egoistka ! upiekła szarlotkę za 5 PLN i nikogo nie zaprasza na degustację, nawet na wylizanie okruchów z talerza , nie potrzebuje i nie ma ochoty aby Jej tzytzki wylizać, skandal !

Gość gość
Jajka z biedronki to syf, margaryna też nie jest zdrowa. Ja piekę ciasto co weekend i jednak kosztuje mnie więcej, szarlotka to koszt około 12-15 zł za blachę min.

Gość gość
Ten temat ma uswiadomic, ze jak sie chce, to mozna i za 5 zl upiec szarlotke :-) kobiety czesto przesadzaja z zakupami, wydaja ogromne pieniadze na sritY fitY, nie zdajac sobie sprawy, ze to jednie moda, marketing i naciaganie frajerow na kase :-)

Gość gość
tu nie chodzi o cenę, ale o jedzenie syfu, który powoduje raka: margaryna to tłuszcze trans. najgorszy szajs. Już lepiej odżałować tych parę złotych i dać prawdziwe masło. Albo olej. a nie chemicznie utwardzony olej w postaci margaryny. I tak nas trują na każdym kroku, więc po co dodawać sobie jeszcze we własnym zakresie :classic_cool:

Gość gość
Jaja za 6zl i bez masla pyszne musi byc;)

Gość gość
dawaj sobie wkrecac, ze jak zjesz margaryne, to dostaniesz raka, aa i jeszcze po jajkach z marketu tez umrzesz w cierpieniach hehehe co za glupie baby

Gość gość
Nie umrę, ale taka szarlotka to niezdrowa mieszanka. Ja mam dzieci, więc jak piekę to z dobrych produktów albo gotuję babkę.

Gość gość
Co chwile wkrecaja nam, ze np maslo niezdrowe, trzeba jesc margaryne, a za chwile, ze jednak maslo zdrowe, a od margaryny rak. Z jajkami, mlekiem to samo. Krowie niezdrowe, trzeba pic fit sojowe, ktore po czasie okazalo sie niezdrowe itd.Prawda jest taka, ze to tylko manipulacja szarym czlowiekiem, ma kupowac to co przynosi najwiekszy zysk.

Gość gość
Masz racje. Ludzie nie zdaja sobie sprawy jak dalece sa manipulowani. ,,amerykanski naukowiec,, i ,,ostatnie badania,, to jedynie chwyty reklamowe.

Gość gość
nie chodzi o żadne badania, wystarczy myśleć: margaryna to utwardzony tłuszcz roślinny. Olej sam z siebie nie twardnieje, trzeba do niego wpiertolić chemię, żeby to się stało. Chcesz żreć ten syf to żryj, ale nie ma co sobie wmawiać, że nie ma to wpływu na zdrowie. A co do jajek to zwyczajnie nie kupuję jaj z obozów koncentracyjnych dla kur i nie chodzi tu o żadne wartości zdrowotne, ale podejście do żywej istoty

Gość gość
Ile chetnych na masarz:-)z oswiecimia jestem lubie jablecznik i cycki:-)